Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Antalya Büyükşehir, merkez dışındaki 10 ilçede iftar verecek

Antalya Büyükşehir, merkez dışındaki 10 ilçede iftar verecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi 9 Temmuz Salı günü başlayacak Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı. Bu kapsamda gıda paketi yardımı ve kumanyalık kıymalı pide yardımı yapılacak, lokma tatlısı ikram edilecek. Şehir merkezi yanı sıra...

  • Ege Postası
  • 03.07.2013 - 14:00
Antalya Büyükşehir Belediyesi 9 Temmuz Salı günü başlayacak Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı. Bu kapsamda gıda paketi yardımı ve kumanyalık kıymalı pide yardımı yapılacak, lokma tatlısı ikram edilecek. Şehir merkezi yanı sıra bu yıl ilk defa Antalya’ya bağlı 10 ilçede iftar verilecek.

Konuyla ilgili Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülecek çalışmalar kapsamında Ramazan ayı boyunca 37 bin 250 kişiye iftar verileceği bildirildi. 10 bin gıda paketi, 75 bin kişiye kumanyalık kıymalı pide, 60 camide 20 bin kişiye de lokma tatlısı ikram edilecek. Merkeze bağlı Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ve Aksu ilçe sınırlarındaki mahallelerde 25 ayrı iftar sofrası ile 26 bin kişilik iftar verilecek. Çevre ilçelerden Demre, Finike, Elmalı, Kumluca, Kemer, Korkuteli, Serik, İbradı, Gündoğmuş ve Alanya’da da 11 bin 250 kişilik iftar sofraları kurulacak.

Ramazan hazırlıkları kapsamında Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi önü, Kapalı Yol Kışlahan Otel önü, Antalya Şehirler Arası Yolcu Terminali, Tıp Fakültesi ve Doğu Garajı bölgesinde de her gün vatandaşlara iftar yapabilmeleri için kumanya dağıtılacak. Ayrıca bin 500 ihtiyaç sahibinin evine de her gün sıcak yemek götürülecek.

İftar sofralarının kurulacağı şehir merkezindeki mahalleler şöyle: Döşemealtı Kapalı Pazarı, Çamlıbel Aile Danışma Merkezi önü, Santral-Kepezaltı Mahalleleri Açık Pazar alanı, Eski Sanayi- Sanayi Cami arkası (park içi), Muratpaşa Kapalı Pazarı (Yenigün Mah.), Dokuma Mahallesi. Kapalı Cumartesi Pazarı (Antkoop), Habibler Mahallesi Kapalı Pazarı, Ermenek Mahallesi Kültür Çadırı yanı, Gülveren Mahallesi Galericeler Sitesi Açık Oto Pazarı, Akdeniz Sanayi (Asmek Camii arkası park alanı), Sigorta Kavşağı (Çarşamba Kapalı Pazarı 2. kat), Teomanpaşa Mahallesi Kapalı Pazarı, Gaziler köyü-mezarlık yanı, Kanal Mahallesi Kapalı Salı Pazarı (DSİ karşısı), Siteler Mahallesi Kapalı Pazarı (Konyaaltı), Aksu Fettahlı köyü-Opet Karşısı kahveler önü, Varsak Kapalı Perşembe Pazarı, Ahatlı Mahallesi muhtarlık önü, Döşemealtı TOKİ içi, Barış Mahallesi (Allah Camii park önü), Varsak-Altınova (Zeytinlik Hz. Ömer Camii önü), Cam Piramit SHÇEK Gaziler Huzurevleri.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.