Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Demirtaş'tan Adıyamanlı sporculara moral desteği

Vali Demirtaş'tan Adıyamanlı sporculara moral desteği

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün 87 kişilik sporcu kafilesi, 8. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları için Mardin’e gitti.        Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, sporcuları...

  • Ege Postası
  • 03.07.2013 - 13:45
Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün 87 kişilik sporcu kafilesi, 8. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları için Mardin’e gitti.

        Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, sporcuları müsabakar öncesi Mardin'de ziyaret etti. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde bulunan 22 ilden 2 bin 200 sporcunun katılımıyla Mardin’de buluştuğuna dikkat çeken Vali Demirtaş, "İlimizden 9 farklı branştan toplam 87 sporcumuz 8. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları için Mardin’de yapılacak müsabakalara katılacak. Adıyaman tüm spor branşlarında her geçen gün yeni başarılara imza atan bölgede ve ülke genelinde yıldızı parlayan bir konuma gelmiştir. Ben tüm sporcularımıza şimdiden başarılar diliyor, müsabakalar sonucunda başarıyla döneceklerine inanıyorum." dedi.

Vali Demirtaş’ın Mardin'de Adıyamanlı sporcuları ziyaret etmelerinden memnuniyet duyduklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Bağcı ise "Sayın Valimizin bu ziyareti ile sporcularımızın, moral ve motivasyonu üst seviyeye çıkmıştır. Mardin’de bir hafta sürecek olan müsabakalar süresince 87 Adıyamanlı sporcumuz farklı branşlarda müsabakalara katılacaktır. Ben sporcularımızın madalyalarla Adıyaman’a döneceklerine ve bütün hemşehrilerimize sevinç ve mutluluk yaşatacaklarına inanıyorum." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.