Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ebru sanatını öğrenen hakim ve savcılar sergi açtı

Ebru sanatını öğrenen hakim ve savcılar sergi açtı

Erzurum Adliyesi’nde çalışan hakim ve savcılarla aileleri ebru sergisi açtı. Hakim ve savcıların iş stresinden kurtulması için açılan 4 aylık eğitimin ardından ortaya çıkan eserler beğeni topladı. Erzurum Adliyesi önündeki ebru sergisinin...

  • Ege Postası
  • 03.07.2013 - 13:28
Erzurum Adliyesi’nde çalışan hakim ve savcılarla aileleri ebru sergisi açtı. Hakim ve savcıların iş stresinden kurtulması için açılan 4 aylık eğitimin ardından ortaya çıkan eserler beğeni topladı.

Erzurum Adliyesi önündeki ebru sergisinin açılışını Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık yaptı. Apaçık, hakim ve savcıların iş stresinden kurtulmak için sanatla ilgilenmesinin arzulanan bir durum olduğunu ifade etti. Apaçık, ebruların ustaca hazırlandığını sözlerine ekledi.

Atatürk Üniversitesi Lojmanları’nda imamlık yapan Kadir Tuzcu’nun verdiği adliye çalışanları ile ailelerine verdiği eğitimler 6 ay sürdü. Tuzcu, kursiyerlerinin ebruya çok yatkın olduğunu kısa sürede başarılı çalışmalar ortaya koyduğunu aktardı. Sergide ebru ile işlenen Türk bayrağı, adalet terazisi, lale gibi desenler sanatseverlerden ilgi gördü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.