Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Antalya Toptancı Hali'ne Çin'de yapılacak konferansa VIP davet

Antalya Toptancı Hali'ne Çin'de yapılacak konferansa VIP davet

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali, Çin’de yapılacak 5. Asya Pasifik Toptancı Halleri Konferansı’na VİP konuğu olarak davet edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Toptancı Hal Müdürü Rıza Uysal, söz konusu organizasyonun 20-23...

  • Ege Postası
  • 03.07.2013 - 12:56
Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali, Çin’de yapılacak 5. Asya Pasifik Toptancı Halleri Konferansı’na VİP konuğu olarak davet edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toptancı Hal Müdürü Rıza Uysal, söz konusu organizasyonun 20-23 Temmuz 2013 tarihlerinde Çin’in Sincan bölgesinde yapılacağını söyledi. Uysal, konfereansta Asya-Pasifik ülkelerinden tarım üretici ve distribütörlerinin, tarım ürünlerinin dağıtımı, çevre politikası ve tarım ürünlerinin dağıtım endüstrisindeki gelişme, işbirliği ve rekabet konularını tartışma imkanı bulacaklarını kaydetti.

56 ülkenin dahil olduğu, ülkelerin tarımsal üretim ve pazarlama konusunda yaşadığı ortak sorunların ve çözüm önerilerinin tartışıldığı Dünya Haller Birliği üyesi olan Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali, Antalya tarımını dünya ölçeğinde tanıtmaya devam ediyor. 2010 yılından buyana 10 ülkenin tarımsal üretim ve ticaret heyetleri tarafından ziyaret edilen Toptancı Hal Şube Müdürlüğü, bölgesel üretim ve pazarlama deneyimlerini paylaştı.
Son olarak Dünya Haller Birliği’nin Finlandiya’da düzenlediği toplantıya katılan Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hal Şube Müdürü Rıza Uysal, dünyanın önemli sebze ve meyve üreticisi konumundaki Çin Halk Cumhuriyeti’nden davet aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.