Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aşık: Dağılan ailelerin çocukları, suç oranlarındaki artışa katkı sağlıyor

Aşık: Dağılan ailelerin çocukları, suç oranlarındaki artışa katkı sağlıyor

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, bozulan aile ortamında yetişen çocukların, suç oranlarındaki artışa katkı sağladığını söyledi.        İklime Hatun Aile Danışma ve Eğitim Merkezi’ne...

  • Ege Postası
  • 03.07.2013 - 13:59
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, bozulan aile ortamında yetişen çocukların, suç oranlarındaki artışa katkı sağladığını söyledi.

        İklime Hatun Aile Danışma ve Eğitim Merkezi’ne iade-i ziyarette bulundu.

Metin Aşık, Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı ile İklime Hatun Aile Danışma ve Eğitim Merkezi’ne iade-i ziyarette bulundu. Aşık, merkezin müdürü Meltem Alacacı, psikolog Ayşe Didem Dedeoğlu ve sosyolog Zeliha Armut’tan yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Eğitim merkezinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirten Aşık, dağılan ailelerin suç oranlarındaki artışa katkı sağladığına dikkat çekti. Aşık, "Yapılan istatistiklerde, bozulan aile ortamında yetişen çocukların suç oranlarındaki fazlalığı dikkat çekiyor. Kahramanmaraş'ta bunu düzeltebilirsek birçok meseleyi çözebileceğimizi düşünüyorum." dedi.

Aşık, Aile Danışma ve Eğitim Merkezi ile her türlü işbirliğine gidileceğini ve konuyu daha da genişleteceklerini ifade etti. İklime Hatun Aile Danışma ve Eğitim Merkezi Müdürü Meltem Alacacı ise kurumun daha iyi hizmet vermesi amacıyla Kahramanmaraş Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile fikir birliğine vardıklarını ve Gezici Evlilik Okulu Otobüsü Projesi'nin uygulanmaya konulacağını belirtti. Alacacı, seminer ve nikah salonlarındaki faaliyetlerin artırılması amacıyla yeni projeler hazırladıklarını kaydetti.

        Ziyaretin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı, İl Emniyet Müdürü Metin Aşık’a ziyaret anısına bir teşekkür şildi takdim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.