Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ahmet Güney, sahada projelerini anlatıyor

Ahmet Güney, sahada projelerini anlatıyor

Seferihisar’dan belediye başkan aday adayı olan yüksek mimar Ahmet Güney, Tunç Soyer’in izinden yürüyerek, sosyal demokrat belediyecilik anlayışını sürdürüp yeni projelerle Seferihisar’ı marka kent yapacaklarını söyledi. Pazarcı esnafıyla da bir araya gelen Ahmet Güney, başkan olması durumunda hayata geçireceği projelerini Seferihisarlılarla paylaştı. Sahaya indi, projelerini anlatıyor

  • Ege Postası
  • 24.11.2018 - 14:50

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Seferihisar Belediye Başkan Aday Adayı olan Mimar Ahmet Güney, yerel seçim çalışmalarına başladı. Sahaya inen ve ilçe sakinleriyle sık sık bir araya gelen Ahmet Güney, yeniden adaylık başvurusu yapmayan mevcut Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in başlattığı ve yürüttüğü projelere ek yeni projeleri hayata geçireceği sözünü verdi.

CHP Seferihisar Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Güney, “Tunç Başkanımızın yolundan yürüyecek ve onun başlattığı projeleri sürdürüp yeni projelerle ilçemizin marka kent olma yolundaki yolculuğunu tamamlamasını sağlayacağız” dedi.

PROJELERİMİ HEMŞEHRİLERİMLE PAYLAŞTIM

Sahaya inen ve yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Ahmet Güney, Seferihisar Merkez Cuma Pazarı’nda kurduğu stantla pazarcı esnafı ve vatandaşlarla buluştu. Standında vatandaşlara dağıtılan tanıtım broşürlerinin yanı sıra esnaf ve halkla tek tek ilgilenen ve sohbet eden CHP Seferihisar Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Güney,  “Pazaryerimizde kurduğumuz aday tanıtım standı ile alan çalışması yaparak beni tanımayan hemşerilerime kendimi tanıttım. Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olduğumu kendilerine beyan ettim. Bu sayede Seferihisar için düşleyip hayata geçirmeyi planladığımız projelerimizi halkımıza anlatma fırsatını yakaladık. Hemşerilerimden ilgi görerek, samimi ve sıcak tepkiler aldık. Bu bizleri çok mutlu etti. Bugünkü çalışmamız gerek aday adaylığım için gerekse partimin tanıtımı için oldukça faydalı oldu”  şeklinde konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.