Dolar 34,0868
%0
Euro 37,9384
%0.1
Altın 2.820,530
%0.15
Bist-100 9.774,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ailesi, Salih Üslün'ün yeni yüzünü merakla bekliyor

Ailesi, Salih Üslün'ün yeni yüzünü merakla bekliyor

Türkiye'nin altıncı yüz nakli yapılacak olan Salih Üslün'ün ailesi ameliyatın sonucunu merakla bekliyor. Yüz nakli ameliyatı Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde sabah saatlerinde başladı.Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim...

  • Ege Postası
  • 23.08.2013 - 16:10
Türkiye'nin altıncı yüz nakli yapılacak olan Salih Üslün'ün ailesi ameliyatın sonucunu merakla bekliyor. Yüz nakli ameliyatı Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde sabah saatlerinde başladı.

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan başkanlığında başlayan ameliyatın sonucu, Salih Üslün'ün Edirne'nin Havsa ilçesine bağlı Nasipyusuf köyünde yaşayan ailesi tarafından merakla bekleniyor. Tıp Fakültesi Hastanesi'nde gelecek güzel haberi bekleyen Salih Üslün’ün eşi Yıldız Üslün, “Eşim olayın meydana geldiği günün sabahında biz uyurken, garajın orada fare görmüş evden tüfeği alıp fareyi vurmak istemiş ama ayağı takılıp düşünce tüfek ateşlenip yaralanmıştı. Yanımıza geldiğinde yüzü kanlar içindeydi. Şimdi ise Antalya’dan gelecek güzel haberleri bekliyoruz. Evden pek çıkmazdı, çıktığında da maske ile dolaşırdı. Dışarı çıktığında ise yüzüne maske takıyordu." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.