Dolar 34,1641
%0.01
Euro 38,2122
%0.12
Altın 2.923,700
%0.12
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ak Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Hakkı Atila,apartman görevlilerinin dertlerini dinledi.

Ak Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Hakkı Atila,apartman görevlilerinin dertlerini dinledi.

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Ak Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Hakkı Atila,ilçede görev yapan site ve apartman görevlileri ve aileleriyle biraraya geldi.

  • Ege Postası
  • 07.12.2013 - 14:19
İZMİR- Belediye başkanı seçildiği takdirde,hizmetlerinin ve projelerinin hizmet odaklı olacağına dikkat çeken Atila,yaptığı konuşmada,apartman görevlilerinin site ve apartman sakinlerinin huzuru için hizmet verdiğini söyledi.

Atila”Apartmanda ev sahipleri olabilir, yönetici olabilir ama bütün görevin sizlerin üzerinde olduğunu biliyorum. Bazen geliyor temizlik görevlisi oluyorsunuz, bazen kaleriferci bazende bahçıvan oluyorsunuz kısaca sizler her biriniz her role girerek apartman sakinlerinin rahat ve huzurunu sağlamak için hizmet ediyorsunuz. Hizmetlerinizde gurur duyduğumuz için sizlerle yemek yiyip birbirimizi dinleyelim istedim sizleri dinlemek istedim.Belediye başkanlığın zamanında çocuklarınızın en iyi eğitimi görmeleri için belediye imkanlarını seferber edeceğiz. Daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için onlara imkan sağlayıp burs hizmeti verip sizlerin yükünü kısmen azaltacağız. Belediye başkanı olduğumda herhangi bir müracaat, şikayet ve ya isteklerinizde apartman görevlisi olduğunuzu belirttiğinizde sizleri birinci sıraya alacağız. Apartman sakinlerine çok hizmetiniz çok emeğiniz var. Temizlik, bahçe işleri, kalorifer yakımı gerektiğinde yaşlı ve kimsesizlere destek verip doktor hemşire olup hastahaneye götürüyorsunuz. Sizlerin istek ve arzularınızı her zaman değerlendireceğim.”şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.