Dolar 34,1638
%0
Euro 38,1701
%0.01
Altın 2.923,900
%0.13
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Talak Turizm Fuar'ını gezdi

Talak Turizm Fuar'ını gezdi

CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuarını ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 07.12.2013 - 11:02
İZMİR- Turizm sektörünün en prestijli etkinliklerinden biri olan "Travel Turkey İzmir' Turizm Fuarı bu yıl 7. kez düzenleniyor. Bilindiği üzere Turizm Fuarı kapılarını Türkiye'nin farklı bölgelerinin ve çok sayıda ülkenin turizm zenginliklerini, yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına ve ziyaretçilere açıyor.
Turizm Fuarı’nda Belediyelerin açtığı standları inceleyen CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi’nin kurduğu standları beğendi. Başkan seçildiği takdirde projelerle Çiğli’yi turizm kenti yapacağını belirten Talak, “Çiğli zaten Kuş Cenneti ve Sasalı Doğal Yaşam Parkı ile bilinen bir yer. Biz projelerimizle Çiğli’nin turizm potansiyelini artıracağız” şeklinde konuştu.
İzmir Fuar Alanı’nda açılan stantları ziyaret ederek yetkililerden bilgi alan Ali Talak, Ege Telgraf gazetesinin standında İzmir’in duayen gazetecileriyle de bir süre sohbet etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.