Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akaryakıt istasyonunda içerisinde 30 bin lira olan kasayı çaldılar

Akaryakıt istasyonunda içerisinde 30 bin lira olan kasayı çaldılar

Kocaeli'nde bir akaryakıt istasyonuna giren hırsızlar, içerisinde 30 bin lira, 5 bin lira değerinde ziynet eşyası, çek ve kredi kartları olan kasayı çaldı.     Kandıra ilçesi İzmit Caddesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda...

  • Ege Postası
  • 02.05.2013 - 16:34
Kocaeli'nde bir akaryakıt istasyonuna giren hırsızlar, içerisinde 30 bin lira, 5 bin lira değerinde ziynet eşyası, çek ve kredi kartları olan kasayı çaldı.

    Kandıra ilçesi İzmit Caddesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen olayda yüzlerinde kadın çorabı olan 4 kişi istasyona gelerek önce yaklaşık 4 bin 500 lira değerindeki sigaraları çaldı. Şahıslar, daha sonra marketin içerisinde tezgahın altına özel bir bölmeyle gizlenmiş çelik kasa olduğunu fark etti. Kasayı açamayacaklarını anlayan şahıslar, kasayı sürükleyerek dışarıya çıkardı. Daha sonra bir arabaya koyarak olay yerinden uzaklaştı. O sırada uyuyan görevli durumu uyanınca fark etti ve polise bildirdi.

    Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, petrol ofisine gelerek inceleme yaptı. Hırsızlık anı istasyonda bulunan kameralarla saniye saniye kaydedildi. Şahısların yüzlerine kadın çorabı geçirdikleri belirlendi. Şahısların kasa içerisinde bulunan 30 bin TL nakit para ile işyerine ait çekleri çaldıkları öğrenildi.

    İşyeri sahibi eski belediye başkanı Kenan Evin, bankaları tek tek arayarak çeklerinin çalındığını bildirdi. Emniyet Müdürlüğü ekipleri kasa hırsızlığı yapan sanıkları arıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.