Dolar 34,1710
%0.1
Euro 38,1563
%-0.23
Altın 2.914,580
%-0.64
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akil İnsanlar 3 eksikle final yapıyor

Akil İnsanlar 3 eksikle final yapıyor

Akil İnsanlar Heyeti'nin final toplantısına heyetten istifa ettiğini açıklayan Murat Belge'nin de aralarında bulunduğu 3 üye katılmadı. Toplantıya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ev sahipliği yapıyor.Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'i kabul...

  • Ege Postası
  • 26.06.2013 - 14:44
Akil İnsanlar Heyeti'nin final toplantısına heyetten istifa ettiğini açıklayan Murat Belge'nin de aralarında bulunduğu 3 üye katılmadı. Toplantıya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ev sahipliği yapıyor.

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'i kabul eden Başbakan Erdoğan, Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde Akil İnsanlar Heyeti ile son toplantısını yapıyor. İlk toplantıya heyette bulunan 63 kişi katılmıştı. Son toplantıya ise 3 üyenin katılmadığı belirtildi. Katılmayan üyelerin isimleri ise şöyle: Murat Belge, Baskın Oran ve Mustafa Kumlu.

Hükümet adına ise toplantıya Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Başbakan'ın danışmanı Sümeyye Erdoğan katılıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.