Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akpınar Kılıçdaroğlu'na dört yılını anlattı

Akpınar Kılıçdaroğlu'na dört yılını anlattı

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek, belediyenin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Görevdeki dördüncü yılının dolduğu gün Kılıçdaroğlu’na giden Akpınar, 'Atatürk, Annesi ve Kadın Hakları Anıtı'nın açılışına da davet etti. Akpınar'dan Kılıçdaroğlu'na 4. yıl ziyareti

  • Ege Postası
  • 30.03.2018 - 16:25

EGEPOSTASI - Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar görevdeki dördüncü yılını doldurduğu gün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Genel merkezde bir saatlik görüşmede Akpınar, Kılıçdaroğlu’na, görevi süresince yaptığı çalışmaları içeren kataloğu teslim etti, bilgi verdi. Akpınar yeniden inşa edilen ve açılışı önümündeki günlerde yapılacak 'Atatürk, Annesi ve Kadın Hakları Anıtı'nın tanıtımını içeren bir kataloğu da Kılıçdaroğlu'na sundu. Akpınar Kılıçdaroğlu'nu anıtın açılışına davet etti. 

Akpınar buluşmayı sosyal medya hesabından, “Yerel seçimlerin yıl dönümünde, Genel Başkanımız ile 4 yılda Karşıyakamız için gerçekleştirdiğimiz çalışmaları ve yapacağımız projeleri paylaştık. Sıcak karşılaması ve samimi sohbeti için çok teşekkür ediyorum" sözleriyle duyurdu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.