Dolar 34,0775
%0.18
Euro 38,0879
%0.08
Altın 2.841,430
%0.43
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akpınar'dan müdür operasyonuna devam!

Akpınar'dan müdür operasyonuna devam!

Geçtiğimiz günlerde müdür kadrolarında büyük bir rotasyona giden Akpınar, belediyede ikinci dalga operasyonu için düğmeye bastı. Destek Hizmetleri Müdürü Nejdet İleri görevden alınırken yerine 30 Mart yerel seçimlerinde kapanan İl Özel İdare’de yıllarca görev yapan Fahri Karakaya getirildi.

  • Ege Postası
  • 05.05.2014 - 15:47
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar belediye kadrosunda operasyon yapmaya devam ediyor. Belediye başkanı olduktan sonra Özel Kalem Müdürü’nü değiştirerek ilk neşteri vuran Akpınar, eski Başkan Cevat Durak’ın kızağa çektiği CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Bilgin’in eşi Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Bilgin’i yeniden aktif hale getirmişti.

Geçtiğimiz günlerde müdür kadrolarında büyük bir rotasyona giden Akpınar’dan ikinci dalga operasyonunda ilk  hamle geldi. Destek Hizmetleri Müdürü Nejdet İleri görevden alınırken yerine 30 Mart yerel seçimlerinde kapanan İl Özel İdare’de yıllarca görev yapan Fahri Karakaya getirildi.Karakaya, İzmir İl Özel İdaresi’nde  Tarımsal Hizmetler   Şube Müdürü olarak görev yapıyordu.

AKPINAR: TOPRAĞI EŞELEDİK
Göreve geldikten kısa bir süre sonra belediye bürokrasisine ‘neşter’ vuran Akpınar, kadro operasyonu hakkında ilk kez meclis toplantısında konuşmuş ve “ Müdür değişikliklerine gittik. Heyecan gelmesi gerekiyordu.Bahar aylarını önemserim.  Bahar insanı canlandırır. Kendine getirir. Toprağı eşeleriz hava alsın diye. Bizde belediyede yönetim olarak toprağı eşeledik heyecan getirdik. Yeni arkadaşlara inanıyorum güveniyorum”ifadelerini kullanmıştı. 

KİMLER DURUYOR'
Belediyede Park Pahçeler Müdürü Nurcan Geçmen, Çevre Müdürü İlker Erol, Veteriner İşleri Müdürü Çağlayan İnanlı, Fen İşleri Müdürü Ayşem Özzambak, Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürü Tülin Gök, Emlak İstimlak Müdürü Mehmet Turan,  İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Feray Çağlı, Plan Proje Müdürü Nilüfer Bakoğlu, Yapı Kontrol Müdürü Saliha Köroğlu, Yazı İşleri Müdürü Ayşe Kirişçi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şebnem Güncü,  İşletme ve İştirakler Müdürü İlkşen Özen, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayfer Çalışkan ve Hukuk İşleri Müdürü Dilek Aladağlı ise görevlerine devam ediyor. Önümüzdeki günlerde müdürlüklerde yeni değişimler olabileceği öne sürüldü.

AKPINAR HANGİ DEĞİŞİKLİKLERİ YAPMIŞTI'
Akpınar’ın  belediye bürokrasisinde ilk hamlesi eski başkan Cevat Durak döneminde özel kalem müdürü olan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in kızı Tuğçe Şahin’i görevden almak olurken, ikinci hamle ise  uzun zamandır kızakta olan başkan yardımcısı Kadri Bilgin’e 8 birimi bağlamak olmuştu. Akpınar’ın üçüncü hamlesi bir çok müdürlüğe yönelik olmuştu. Mali Hizmetler Müdürü Yurdanur Akgün’ü görevden alan Akpınar yerine Müdür Yardımcısı Fatma Bozdemir’i atadı.  Belediyede yapılan kadro değişikliğinde Etüd Proje Müdürü Tayfun Varlı da görevden alındı. Varlı, Park Bahçeler Müdürlüğü’nde memur olurken yerine Serdar Sepetçioğlu geldi.  Akpınar yapılanmada, Zabıta Müdürü Murtaza Canik’in de görevine son verdi. Canik, Çevre Müdürlüğü bünyesinde zabıta memuru yapıldı.  Belediyede, eski Başkan Cevat Durak’ın görevden aldığı geçmişte Zabıta ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü görevlerinde bulunan Özgür Demir’e yeniden görev verildi. Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde kızakta bekleyen Demir, son düzenleme ile Zabıta Müdürlüğü’ne geldi.  Düzenleme ile birlikte Temizlik İşleri Müdürü Ertan Uzeyir de görevden alındı.  Akpınar, Sağlık İşleri Müdürü Ayhan Börekçi’yi de görevden alırken yerine aynı müdürlükte görev yapan Dr. Hatice Ergüvenı atadı. Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan Güçlü görevinden alınırken müdürlük Bilgi İşlem Müdürü Özlem Ceylan’a bağlandı.  Akpınar, Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Pasa’nın eşi Ruhsat ve Denetim Müdürü Güzin Pasa’yı da görevden aldı. Belediyenin basın danışmanlığını yürüten Arzu Turan, Sosyal İşler Müdürlüğü'ne gönderildi. Genç gazeteci Can Özlü belediyenin yeni basın danışmanı oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.