Dolar 34,0669
%0.02
Euro 38,0422
%0.36
Altın 2.821,160
%0.65
Bist-100 9.774,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aksaray- Metro hattına yolcu bilgilendirme sistemi

Aksaray- Metro hattına yolcu bilgilendirme sistemi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden İstanbul Ulaşım A.Ş’nin işletmeciliğini yaptığı, M1 Aksaray metro hattının modernizasyon çalışmaları kapsamında, 46 adet Yolcu Bilgilendirme Sistemi’nin (YBS) peronlara monte...

  • Ege Postası
  • 22.08.2013 - 11:36
İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden İstanbul Ulaşım A.Ş’nin işletmeciliğini yaptığı, M1 Aksaray metro hattının modernizasyon çalışmaları kapsamında, 46 adet Yolcu Bilgilendirme Sistemi’nin (YBS) peronlara monte edilerek devreye alındığını açıkladı.

Belediye, istasyon ve peronlarda bekleyen yolculara tren seferleri ve işletmeye ait bilgileri sunan YBS’lerin, M1 Aksaray metro hattında devreye girdiğini bildirdi.

Yapılan yazılı açıklamada “Yakın gelecekte Marmaray’la entegrasyon sağlayacak Yenikapı istasyonunun da M1 hattına dahil olmasıyla birlikte toplam 23 istasyonda, peron seviyesinde 48 ve gişe katlarında 15 olmak üzere toplamda 63 YBS ekranının çalışacağı M1 hattında yapılan modernizasyon çalışmaları bununla sınırlı değil. 1988 yılından beri İstanbullulara hizmet veren M1 hattının iyileştirmesi ve günümüzün yolcu-işletmeci ihtiyaçlarını karşılayacak en modern sistemlerle modernize edilmesi çalışmaları kapsamında, 25 yıllık ABB araçlarında Makinist Bilgilendirme ve araç içi yolcu bilgilendirme, İstasyon Anons Sistemi, güvenlik kameraları sistemleri gibi altyapı sistemleri ile makas ve ray değişimi gibi üstyapı ekipmanlarının yenileme ve devreye alma çalışmaları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından aralıksız olarak devam ediyor.” denildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.