Dolar 34,1752
%0.04
Euro 38,2861
%0.32
Altın 2.914,640
%-0.19
Bist-100 9.686,00
%-0.94

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aksaray'da sulama kanalına düşen kadın boğuldu

Aksaray'da sulama kanalına düşen kadın boğuldu

Aksaray’da sulama kanalına düşen ve yaklaşık 2 kilometre sürüklenen kadın bir polisin kanala atlayarak kurtarmasına rağmen yaşama döndürülemedi.Olay bugün öğle saatlerinde Aksaray’ın merkeze bağlı Zafer Mahallesi 26’ıncı Caddesi’nde...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 14:12
Aksaray’da sulama kanalına düşen ve yaklaşık 2 kilometre sürüklenen kadın bir polisin kanala atlayarak kurtarmasına rağmen yaşama döndürülemedi.
Olay bugün öğle saatlerinde Aksaray’ın merkeze bağlı Zafer Mahallesi 26’ıncı Caddesi’nde meydana geldi. Devlet Su İşleri’nin (DSİ) sulama kanalının üzerinde bulunan köprüden geçen ve ismi belirlenemeyen bir kadın, bilinmeyen bir nedenle sulama kanalına düştü. Kanaldaki suyun akıntısına kapılan kadın hızla sürüklenirken, çevreden kadını gören vatandaşlar hemen polis ve 112 ekiplerine haber verdi. Bu sırada kadını gören Kadir Aykanat (26) kanala atlayarak kadını kurtarmak istedi. Uzun bir süre kadınla beraber sürüklenen Aykanat’ta boğulma tehlikesi geçirince çevredeki vatandaşların attığı iple kurtuldu. Bu sırada olay yerine ilk olarak intikal eden Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Celal Demirci (33), tereddüt etmeden kadını kurtarmak için su kanalına atladı. Kadınla beraber bir süre sürüklenen polis memuru Demirci kadını kanal kenarına çıkarmayı başardı. Olayda uzun süre su altında kalan talihsiz kadın olay yerine gelen ambulansla ilk müdahale yapıldıktan sonra Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı.

Olayı kameralara anlatan polis memuru Celal Demirci, olay yerine geldiğinde kadını kanalın içinde gördüğünü ve hemen kanala atlayarak kadını kanal kenarına çıkardığını söyledi. Olayı gören vatandaşlar ise kadının uzun süre sürüklendiğini anlattı. Vatandaşlar, Kadir Aykanat’ın kadını kurtarmak için atladığını ancak onunda boğulma tehlikesi geçirdiğini ve vatandaşlar tarafından kurtarıldığını anlattı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.