Dolar 34,1769
%0.04
Euro 38,1642
%0
Altın 2.916,950
%-0.11
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aksaray’da SBS şampiyonları Sabah’tan

Aksaray’da SBS şampiyonları Sabah’tan

Aksaray’da Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) Özel Sabah Dershanesi'nin 3 öğrencisi ilk üçü paylaştı. Sabah Dershanesi öğrencilerinden Oğuzhan Yücel, Aksaray birincisi, İpek Durgun ikinci, Sezai Furkan Tay ise üçüncü oldu. Aksaray Sabah...

  • Ege Postası
  • 12.07.2013 - 13:13
Aksaray’da Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) Özel Sabah Dershanesi'nin 3 öğrencisi ilk üçü paylaştı. Sabah Dershanesi öğrencilerinden Oğuzhan Yücel, Aksaray birincisi, İpek Durgun ikinci, Sezai Furkan Tay ise üçüncü oldu.

Aksaray Sabah Dershanesi Müdürü Musa Esener, Aksaray’da nice başarılara imza atan dershanelerinin 22’inci yılında Aksaray’da en önde olmanın haklı gururunu yaşadığını belirterek, "Bu başarı dershanemiz için sürpriz olmamıştır. Çünkü yıl içerisinde yapılan eğitim öğretim faaliyetleri ve tecrübeli öğretmenlerimizin özverili çalışmaları sonucunda bu başarı elde edilmiştir. Dershanemiz bireysel başarıda olduğu gibi kitlesel başarıda da en öndedir. Bu başarıda emeği geçen öğrencilerimizi, velilerimizi, okul ve dershane öğretmenlerimizi tebrik ederiz. Ayrıca ilk üçe giren bu öğrencilerimizi Dershanemiz tablet bilgisayar ile ödüllendirecektir. Yapılacak olan tercihlerde dershanemiz Aksarayımızın tüm öğrencilerine yardımcı olacaktır. Öğrencilerimizi dershanemize bekliyoruz. Bütün Öğrencilerimize bundan sonraki hayatında başarılar dileriz." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.