Dolar 34,1769
%0.04
Euro 38,1642
%0
Altın 2.916,950
%-0.11
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ordu FEM, LYS tercih çadırı kurdu

Ordu FEM, LYS tercih çadırı kurdu

Ordu’da FEM Dershanesi, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre öğrencilerin doğru üniversiteyi tercih etmelerini sağlamak amacıyla Tahıl Pazarı Meydanı'na tercih çadırı kurdu. Ordu FEM Dershanesi Müdürü Recep Vural, sınav...

  • Ege Postası
  • 12.07.2013 - 12:50
Ordu’da FEM Dershanesi, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre öğrencilerin doğru üniversiteyi tercih etmelerini sağlamak amacıyla Tahıl Pazarı Meydanı'na tercih çadırı kurdu.

Ordu FEM Dershanesi Müdürü Recep Vural, sınav sonrası yapılan tercihlerin bir öğrencinin hayatını şekillendirecek en önemli basamaklardın biri olduğuna dikkat çekerek, bunun da rehbersiz olamayacağını kaydetti. "Tercih yapıp yapmamak, belki de sınav sonrası dönemde alınan en kritik karar. Öğrenci adını ilk kez duyduğu bir bölümü 'yeter ki üniversiteye yerleşeyim' düşüncesiyle yazarak yanlış bir karar verebiliyor. Biz de FEM Dershanesi olarak şehir merkezinde bulunan tahıl pazarı meydanına kurduğumuz LYS tercih çadırı ile bütün öğrencilere doğru tercih yapmaları konusunda öğrencinin puanına göre ücretsiz rehberlik hizmeti sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

Saat 11.00–18.00 saatleri arasında hizmet veren LYS tercih çadırında Samsun Canik Başarı Üniversitesi’nden öğretim üyesi, dersane öğretmenleri yanı sıra Ordu Gönüllü Eğitimciler Derneği’ne (ORGED) bağlı uzman rehber öğretmenler bulunuyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.