Dolar 34,1769
%0.04
Euro 38,1642
%0
Altın 2.916,950
%-0.11
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öğrenciler yaz kampında gönüllerince eğlendi

Öğrenciler yaz kampında gönüllerince eğlendi

Sakarya Akyazı ilçesinde Hacı Kemal Erimez Öğrenci Yurdu öğrencileri, Bakacak köyü Pamukova ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı yayla evinde yaz kampı ile ödüllendirildi.Gençlik kampının başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesine...

  • Ege Postası
  • 12.07.2013 - 12:47
Sakarya Akyazı ilçesinde Hacı Kemal Erimez Öğrenci Yurdu öğrencileri, Bakacak köyü Pamukova ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı yayla evinde yaz kampı ile ödüllendirildi.

Gençlik kampının başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesine yönelik planlanan bir kamp olduğunu ifade eden yurt müdürü İlhan Dinç, "Okullarında başarılı olan veya değişik etkinliklerde başarılar elde eden öğrencilerimizi, bir haftalık yayla evinde orman kampı ile ödüllendiriyoruz. Ayrıca kampta öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine yönelik, kitap okuma başta olmak üzere farklı faaliyetler de yapıyoruz. Aynı zamanda öğrencilerimizi sosyal ve kültürel açılardan da geliştirerek, özgüven duygularının artmasına katkıda bulunuyoruz.” dedi.

İlhan Dinç yaz tatilinde öğrencilerin uzun süreli okuldan ayrı kaldığını dile getirerek, "Genellikle çocuklarımız bu dönemde internette, televizyon başında, bilgisayar oyunları veya cep telefonlarıyla vakit geçiriyorlar. Bu da öğrencilerde rehavete yol açıyor. Bu rehaveti en aza indirmek adına yaz kampını düzenledik. Oldukça eğlenceli geçen yaz kampında 50 öğrenci, bir hafta boyunca birbirinden güzel etkinliklerle dolu kamp yapma fırsatı buldular. Kamp esnasında bol bol kitap okuyan öğrenciler, çeşitli sportif aktivitelerde bulunurken, halatla çekme, çuvalla koşu gibi yarışmalarda birbiriyle kıyasıya mücadele ettiler. Kamp süresi boyunca en çok kitap okuyan öğrencilere kitap hediye edildi.” şeklinde bilgi verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.