Dolar 34,1843
%0.06
Euro 38,2078
%0.11
Altın 2.921,760
%0.05
Bist-100 9.748,00
%-0.3

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
SBS’de Serhat ve Akansu öğrencileri Türkiye birincisi oldu

SBS’de Serhat ve Akansu öğrencileri Türkiye birincisi oldu

Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarına göre Serhat Dershaneleri Anafen ve Özel Yılmaz Akansu Koleji’nin iki öğrencisi Türkiye birincisi oldu. İki Türkiye birinciliğinin yanı sıra Serhat Dershaneleri, Kayseri derecesinde çok sayıda başarı...

  • Ege Postası
  • 12.07.2013 - 12:39
Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarına göre Serhat Dershaneleri Anafen ve Özel Yılmaz Akansu Koleji’nin iki öğrencisi Türkiye birincisi oldu. İki Türkiye birinciliğinin yanı sıra Serhat Dershaneleri, Kayseri derecesinde çok sayıda başarı elde etti. Akansu Koleji’nin 6 öğrencisi Türkiye ve Kayseri derecesinde ilk 10 arasında yer aldı.

Serhat Dershaneleri'nde düzenlenen törende, SBS’de dereceye giren öğrencilere plaket ve madalya takdim edildi. Serhat Dershaneleri Anafen Müdürü Muhammed Açıkgöz, dershanelerinin her zamanki yerini koruduğunu belirterek, 28 yıldır Kayseri halkına ve Kayseri’nin eğitimine katkıda bulunduklarını söyledi. Açıkgöz, “SBS için ayrılmış müstakil şube ve kendini eğitime adamış genç, fedakar, çalışkan öğretmen kadrosu, özverili eğitim anlayışı, başarıyı yüzde yüz etkileyen özgün dokümanlar, dershane-aile-okul ve öğrenci işbirliğini sağlayabilme yeteneği ve daha çok pek çok özelliğe sahip olması, Serhat Anafen Dershaneleri’nin hep zirvede kalmasını sağlamıştır. Bu başarılarını daha da artırmak ve halkımızın büyük talebini karşılamak için Kayseri merkezine 15, Develi’de 2, Yahyalı’da 2 ve Pınarbaşı’ da 1 olmak üzere 20 şubesi ile hizmet veriyoruz. Dershanemiz 2013-2014 eğitim ve öğretim döneminde açılacak yeni 1 SBS ve 1 YGS-LYS şubelerimizle öğrencilerimize ve halkımıza hizmet vermeye devam edecektir.” dedi.

Serhat Dershaneleri Genel Müdürü Yavuz Karagöz, alınan başarıdan dolayı öğrencileri ve öğretmenleri tebrik ederek, dershane hizmetinde verdikleri başarının bugün ailelerin, öğrencilerin ve öğretmenlerin meyvelerini aldığını ifade etti. Karagöz, başarılı olan öğrencilere bundan sonraki eğitim hayatlarında başarı dileklerinde bulundu.

Muhammet Karagöz, Türkiye birincilerinin 15 bin lira ödüllendirileceğini Kayseri 1'ncisine ise dizüstü bilgisayar ve altın hediye edileceğini söyledi. Karagöz, ödülleri başka bir tarihte yapılacak törenle verileceğini de belirtti. İşte dereceye giren isimler: Türkiye ve Kayseri 1'ncisi Hüseyin Buğra Sert, Türkiye ve Kayseri 1'ncisi Akif Tahiroğlu, Kayseri 3'ncüsü Ayşenur Sosyal, Kayseri 4'ncüsü Ahsen Türksoy, Kayseri 5'ncisi Ahmet Yağmur, Kayseri 6'ncısı Eyşan Nisa Ecir, Kayseri 7'ncisi Haliscan Koçoğlu, Kayseri 8'ncisi Bengisu Karaköse, Kayseri 9'ncusu Selcan Beyza Kocabıyık, Kayseri 10'ncusu Ayça Haksever.

KILIÇASLAN EĞİTİM KURUMLARI 2013 SBS’DE ZİRVEDE

Kayseri Kılıçaslan Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Özel Yılmaz Akansu, İstikbal ve Yelkenoğlu İlköğretim Okullarının SBS'de başarılı olan öğrencileri, Kurumun Genel Müdürlük Merkezi’nde yapılan törenle ödüllendirildi. Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal, hem kitlesel hem de bireysel alanda öğrencilerinin geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da önemli başarılara imza attığını dile getirdi. Ali Köksa, "Öğrencilerimizden ikisi SBS’de sorulan 100 soruya da doğru cevap verdiler ve şampiyonlar arasına girdiler, Kayseri’de ilk ona giren öğrencilerin 6’sı okullarımıza ait, Kılıçaslan Eğitim Kurumları, çocuk akademileri, ilköğretim okulları ve liseleriyle 23 yıldır Türk Milli Eğitimine başarıyla hizmet veriyor.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.