Dolar 34,1843
%0.06
Euro 38,2078
%0.11
Altın 2.921,760
%0.05
Bist-100 9.748,00
%-0.3

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Can: Çevre yolu yılan hikayesine döndü

MHP'li Can: Çevre yolu yılan hikayesine döndü

MHP Ünye İlçe Başkanı Nedim Can, 2014 mahalli idareler yerel seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Can, Ünye’nin trafik problemine dikkat çekerek, "10 yıldır mevcut iktidar tarafından dillendirilen Ünye çevre yolu, yılan...

  • Ege Postası
  • 12.07.2013 - 12:14
MHP Ünye İlçe Başkanı Nedim Can, 2014 mahalli idareler yerel seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Can, Ünye’nin trafik problemine dikkat çekerek, "10 yıldır mevcut iktidar tarafından dillendirilen Ünye çevre yolu, yılan hikayesine döndü. İktidar partisi ya da Ünye’deki yetkilileri tarafından 10 yıldır ifade edilen, zaman zaman çevre yolu ile ilgili açıklama yapıldı. Ancak fiiliyata geçirilen, somut anlamda bir hamle yapılmadı. Güçlü olduğunu iddia eden iktidar partisinin gücü bu mudu? Allah bize 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde bu millete hizmet etmeyi nasip ederse ana hatlara alternatif olan yollar oluşturacağız." dedi.

Başkan Can, Ünye’nin trafik sıkışıklığına dikkat çekerek, "Allah nasip eder, vatandaşımız da teveccüh gösterirse, ekip ve teknik arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz projeler kapsamından bir tanesi de Ünye’nin trafik problemini giderecek projelerimiz hazır." diye konuştu.

Başkan Can, yaptığı açıklamada, "Ünye’nin batısından başlayan ve doğusuna kadar devam eden, her iki yönden de (Doğu - Batı) bölünmüş yolun Ünye’de birleşmesi adeta trafiği durdurma noktasına getirmiştir. Mevcut iktidarın çevre yolunu hala daha faaliyete geçirememiş olması bu trafik problemine bir ilave daha eklemiştir. Evet, Ünye çevre yolunun açılması, Ünye’den transit geçen trafiği rahatlatır mı rahatlatır. Ama Gölevi Mahallesi’nden, Atatürk Mahallesi’nden, Liseler Mahallesi’ne, ilçe tarıma, sanayiye, Çınarlık’a, Hamidiye’ye gidecek vatandaşımızda sahil yolunu kullanmadan bu adreslere ulaşabilmeli. İşte Allah nasip eder, vatandaşımız da layık görürse Ünye’de yerel idarenin başına geçersek biz bu projeyi hayata geçireceğiz. Ünye’nin doğusundan gelen yol, batısından gelen yol ve Akkuş’tan Ünye’ye inen Niksar Caddesi’ne Ünye içerisinde alternatif yollar oluşturacağız. Böylece Atatürk Mahallesi’nden Sanayi’ye gidecek bir vatandaşımız hem sanayiye erken varacak, hem de sahil yolunu kullanarak o yolun yoğunluğunu artırmamış olacak. Daha buna benzer ana caddelere alternatif yol projelerimiz devam ediyor. Düşüncelerimizi, projelerimizi vatandaşımızla paylaşıyor, istişare ediyoruz. Çok şükür şimdiye kadar hepsi de destek gördü, kabul gördü bu da bizi memnun etmiştir. Allah’ın izni ile güzel projeler ile güzel işler başarıp Ünye Belediyesi’nde hizmet ederek hep beraber daha güzel işler yapacağız." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.