Dolar 34,1752
%0.04
Euro 38,2861
%0.32
Altın 2.914,640
%-0.19
Bist-100 9.686,00
%-0.94

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gökçek: Mamak'a ilk 6 ayda 132 milyon lira yatırım yaptık

Gökçek: Mamak'a ilk 6 ayda 132 milyon lira yatırım yaptık

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yılın ilk 6 ayında Mamak'a 132 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, "Asfaltından köprüsüne, üst yapısından alt yapısına her alanda yatırım yaptık." dedi. Ankara Büyükşehir...

  • Ege Postası
  • 12.07.2013 - 11:50
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yılın ilk 6 ayında Mamak'a 132 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, "Asfaltından köprüsüne, üst yapısından alt yapısına her alanda yatırım yaptık." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca her akşam bir başka ilçede vereceği "Halk İftarları" nın ikincisi Mamak'ta gerçekleşti. Mamak Belediyesi Ramazan etkinlik alanında yapılan ve 5 bin Mamaklının aynı sofrada buluştuğu iftar yemeğine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, TOBAŞ Başkanı Ercan Kınacı, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve bürokratlar katıldı. Birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin iftar sofraları olduğunu belirten Akgül, "Ramazan ayı zengin fakir ayırtetmeksizin aynı sofrada buluşulduğu ve paylaşmanın ayıdır. Bize bu mutluluğu yaşatan ve bugün bize ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz" dedi. Akgül, Ramazan ayının ruhuna uygun mütevazı sofralarda vatandaşlarla iftar etmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise konuşmasında Mamak'ta yapılan yatırımları anlattı. Mamaklılara müjde veren Gökçek, "Yılın ilk 6 ayında Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Mamak'a yatırdığımız para 132 milyon. Asfaltından köprüsüne, üst yapısından alt yapısına her alanda yatırım yaptık. Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi, kapsamında 4 bin 500 konutun yapımına başladık. Seçimlerden önce bir çoğunu inşallah bitireceğiz. Temennimiz seçimlere kadar da 5 bin tanesine başlamış olacağız" dedi. Ayrıca Mamak'ta 32 dönüm arazi üzerinde park yapacaklarını kaydeden Gökçek, parkın bu yıl içinde tamamlanıp Mamaklılara hediye edileceğini söyledi. Vatandaşların Ramazanlarını tebrik eden Gökçek, "Evleriniz şen olsun, Ramazan ayınız mübarek olsun" dedi.

İFTAR SONRASI ÇAY MOLASI

İftar sonrası çay molası vererek Mamak Belediyesi'ne geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve bürokratlar Mamak için yapılacak yatırımları masaya yatırdılar. Mamaklıları önümüzdeki zamanlarda çok daha büyük yatırımların beklediğini kaydeden Akgül, "Mamak'ın tarihinde görmediği yatırımları ve ilkleri 4 yılda yaptık ve Mamak'ı Ankara'nın parlayan yıldızı haline getirdik." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.