Dolar 34,1178
%0.3
Euro 38,0472
%-0.02
Altın 2.867,630
%1.35
Bist-100 9.916,00
%-0.6

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aksaray’da elektronik denetleme sistemi (EDS) faaliyete geçti

Aksaray’da elektronik denetleme sistemi (EDS) faaliyete geçti

Emniyet kemeri takmayanlara, araçta direksiyon başındayken cep telefonu kullananlara, kırmızı ışıkta geçenlere ve trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen sürücülere mobeseden cezai işlem uygulanacak.Aksaray Belediyesi Ulaşım Hizmetleri...

  • Ege Postası
  • 30.09.2013 - 16:25
Emniyet kemeri takmayanlara, araçta direksiyon başındayken cep telefonu kullananlara, kırmızı ışıkta geçenlere ve trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen sürücülere mobeseden cezai işlem uygulanacak.

Aksaray Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin muhtelif yerlerinde bulunan mobese kameralarının olduğu yerlere EDS ile ilgili uyarıcı yazılar yazdı. Araç sürücüleri, trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıldı.

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: "Mobese kameraları artık trafik cezası yazılmasında etkin hale geldi. Aksaray Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından, Aksaray’ın muhtelif yerlerine EDS ile ilgili uyarıcı yazılar yazıldı. Bilhassa kavşaklarda bulunan mobese kameraları ile tespit edilerek emniyet kemeri takmayanlara, araçta direksiyon başındayken cep telefonu kullananlara, kırmızı ışıkta geçenlere ve trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen sürücülere cezai işlem uygulanacaktır. Sürücülerin trafik kurallarına uymaları bir kez daha hatırlatıldı.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.