Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akşener’den İzmir’e teşekkür

Akşener’den İzmir’e teşekkür

Partisinin İzmir İl binasının resmi açılışı ve çeşitli  temaslar için 17 Şubat'ta İzmir’e gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmirlilere açılışa gösterdikleri yoğun katılım ve partilerine gösterdikleri teveccüh nedeniyle teşekkür etti. ‘Biz açılış yapalım dedik, sen mitinge çevirdin’

  • Ege Postası
  • 27.02.2018 - 16:18

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti Lideri Meral Akşener, partisinin İzmir il binasının resmi açılışı için 17 Şubat’ta geldiği İzmir’de gördüğü yoğun ilgiden memnun ayrılırken, İzmirlilere teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

İzmir ziyareti öncesi kentin dört bir tarafını duyuru afişleriyle donatan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, açılışa katılan binlerce İzmirliye Meral Akşener’in teşekkürünü de hazırlattığı afişlerle duyurdu.

BİZ AÇILIŞ YAPALIM DEDİK, SEN MİTİNGE ÇEVİRDİN

İzmir’in en işlek kavşak ve noktalarına konulan Akşener’in İzmirlilere teşekkür afişine, “Biz açılış yapalım dedik, sen mitinge çevirdin. Teşekkürler İzmir” yazıldı.

ULUPINAR: İZMİRLİ HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’in İzmir programından büyük bir memnuniyetle ayrıldığını kaydeden İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar,“Partimize ve genel başkanımız sayın Meral Akşener hanımefendiye İzmirli hemşehrilerimizin gösterdiği teveccüh ve yoğun ilgi sayın Akşener kadar bizi de çok memnun etti. Biz de sayın Akşener’in de isteğiyle İzmirli hemşehrilerimize hazırlattığımız afişlerle teşekkür etmeyi uygun bulduk. Afişlerimizi vatandaşların görebileceği her noktaya koyduruyoruz. Bu vesileyle biz de İzmirlilere teşekkür ediyoruz. Gösterdikleri sevgi, ilgi ve teveccühe layık olmak için elimizden gelen tüm gayreti ve çalışmayı ortaya koyacağız. İzmir İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak” şeklinde konuştu.

AKŞENER BİNLERCE İZMİRLİYE HİTAP ETMİŞ VE MEMNUN AYRILMIŞTI 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin il binasının açılışına katılmak için 17 Şubat’ta İzmir’e gelmiş, öğleden  sonra resmi açılışını yaptığı açılışta binlerce İzmirliye hitap etmişti. Gün içerisinde Karşıyaka’da Zübeyde Hanım Anıt Mezarı’nı ziyaret eden Meral Akşener, Karşıyaka Çarşısı’nda esnaf ve İzmirlilerden yoğun ilgi görmüş, hatta oluşan izdiham nedeniyle Karşıyaka Çarşı’nın tamamına girememiş ve geri dönmek durumunda kalmıştı. İYİ Parti Lideri Akşener, akşam da teşkilat üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de katıldığı 2 bin 500  kişinin katıldığı bir yemeğe katılmış ve ardından İzmir’den ayrılmıştı.

İZMİRLİLERE YUNUS EMRE'Lİ DEYİŞLE ÇAĞRI; ‘GELİN TANIŞ OLALIM…’

Öte yandan ilçelerde sahaya inen İYİ Parti yöneticileri, İzmirlileri sosyal medya hesabından yaptıkları çağrıyla çaya davet ediyor. Sosyal medya hesaplarından yapılan tabela çalışmasında, “Size en yakın il veya ilçe başkanlığına uğrayın, çayınızı yudumlarken, tanış olalım, bizi konuşalım, Vatan’ı konuşalım” denildi ve Türk Halk Ozanı Yunus Emre’nin, “Gelin tanış olalım, işi kolay kılalım, sevelim, sevilelim, Bu dünya kimseye kalmaz” deyişi kullanıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.