Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir sahaya iniyor

İYİ Parti İzmir sahaya iniyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İzmir İl binasının açılışı sonrasında çalışmalarını sürdüren İzmir İl Teşkilatı tüm ilçelerde sokağa inmeye başladı. Balçova, Gaziemir, Karşıyaka, Menemen başta olmak üzere ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri birer birer sokağa inerek, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelmeye başladı. Öte yandan İl Başkanı Yıldırım Ulupınar İzmir’in tüm mahallelerine temsilci atayacaklarını, tüm ilçelerde sahada olacaklarını belirtti. Ulupınar, STK ve muhtar ziyaretleriyle başlayacak

  • Ege Postası
  • 27.02.2018 - 10:14

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-10 Mart’ta Termal Tesisleri Kardelen Düğün Salonu’nda gerçekleşecek olan il kongresinin hemen akabinde kendisi ve yönetim kurulu üyelerinin de sahaya ineceğini belirten İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, bütün İzmirle kucaklaşacaklarını, İzmir’in kendilerine yönelik teveccühünü boşa çıkarmayacaklarını söyledi.

KONGREDEN SONRA BEN DE SAHADA OLACAĞIM

Başkan Ulupınar, “İYİ Parti olarak sahaya indik. Arkadaşlarımız ilçelerinde sahaya indi. Biz de 10 Mart’taki kongremizden sonra inşallah sahaya inmiş olacağız. Bütün İzmir’i gezeceğiz, harmanlayıp, kucaklaşacağız” dedi.

İZMİR’İN TÜM MAHALLELERİNDE TEMSİLCİLERİMİZLE OLACAĞIZ

Önceliğinin sivil toplum kuruluşları (STK) ve muhtar ziyaretleri olacağını kaydeden İYİ Parti İl Başkanı Ulupınar, aynı anda mahalle temsilcilerini de birer birer atayacaklarını, İzmir’in bin 297 mahallesinde de var olacaklarını dile getirdi:

“Kongreden hemen sonra sivil  toplum kuruluş temsilcilerine yönelik ziyaretlerim başlayacak. Ondan sonra mahalle temsilcilerimizi belirleyeceğiz yavaş yavaş. İzmir’in tüm mahallelerinde mahalle temsilcilerimizi teker teker hepsini atayacağız. İlçe başkanlarının işine karışmayacağım. Kendi işime karışılmasını sevmediğim için ben de onların işine karışmayacağım. Bizim kriterlerimiz belli. İYİ Parti’ye gönül vermiş, vatanını ve milletini seven, bu seçimde İYİ Parti ile beraber olmak isteyen herkesi partimize davet edeceğiz. Ve isteyen herkese mümkün olduğunca görev vereceğiz.”

BURADA GÜÇLÜYÜZ, BURADA DEĞİLİZ DİYE BİR AYRIM GÖZETMEYECEĞİZ

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, bütün ilçelerde aynı performans sahaya inip çalışacaklarını kaydederek,  kendisinin de tüm ilçelere tek tek gideceğini belirtti:

“Bütün ilçelerde aynı performansla sahaya inip çalışacağız. Bütün ilçe başkanlarımız sahada olacak yönetim kurullarıyla birlikte. Burada güçlüyüz burada değiliz diye bir ayrım gözetmeyeceğiz. Bütün ilçelere aynı güçle yükleneceğiz. Bazı ilçelere destek gerekirse orada da biz devreye gireceğiz. Gidilmesi gereken yerlere gideceğiz. Konuşulması ve ikna edilmesi gereken yerler varsa biz de gideceğiz.”

YÖNETİMDE BİRKAÇ DEĞİŞİKLİK YAPACAĞIM

İl kongresinde yönetim kurulunda birkaç isimde değişiklik düşündüğünü de sözlerine ekleyen Başkan Yıldırım Ulupınar, “Yönetimde 3-4 kişilik bir değişiklik olur. Kongremiz aynı tarihte olacak. Tüm partililerimizi ve üyelerimizi kongremize davet ediyoruz” çağrısında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.