Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir Büyük Kurultaya hazırlanıyor

MHP İzmir Büyük Kurultaya hazırlanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 12’inci Olağan Kurultayı 18 Mart’ta Ankara Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Başkan Karataş'tan katılım mesajı

  • Ege Postası
  • 26.02.2018 - 16:08

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka temasıyla gerçekleşecek olan 12’inci Olağan Büyük Kurultay’a MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş da katılacak.

İzmir teşkilatı olarak, kurultayda oy kullanacak olan 60 delege ile İzmir’i temsil edeceklerini belirten MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, kurultayın kendileri için de Türkiye için de büyük önem taşıdığını söyledi.

İzmir teşkilatıyla birlikte Ankara’da olacaklarını, kurultayda 60 delegenin oy kullanacağını dile getiren Başkan Karataş, İzmirli partililerinin de Ankara’daki kurultaya yoğun katılım sağlayacağını, binlerce İzmirli ile Ankara’da bulunmaktan onur ve mutluluk duyacaklarını dile getirdi.

KARATAŞ: BİNLERCE İZMİRLİ OLACAK

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “12.Olağan Büyük Kurultayımız geçmişten günümüze 49 yıldır hizmet eden, mücadele veren, yüksek ahlak ve sorumluluk sahibi tüm dava arkadaşlarımın iradesiyle gerçekleşecektir. İzmir il teşkilatı delege düzeyinde  60 kişiyle temsil edilecektir. Ancak kurultay salonunda dışarıda oluşacak mahşeri kalabalığın içinde binlerce İzmirli dava arkadaşım, partilimiz ve hemşehrimiz olacaktır” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.