Dolar 34,2116
%-0.03
Euro 37,5338
%0.15
Altın 2.880,080
%0.36
Bist-100 9.135,00
%0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aksu Belediye Meclisi başarılı sproculara altın hediye edecek

Aksu Belediye Meclisi başarılı sproculara altın hediye edecek

Antalya Aksu Belediyesi ekim ayı olağan meclis toplantısında başarılı sporcuları altınla ödüllendirme kararı aldı. Kırkpınar Güreşleri'nde başarılı olan 4 sporcu ve bir antrenör ile halk danslarında Aksu’nun adını Türkiye şampiyonu...

  • Ege Postası
  • 01.10.2013 - 13:06
Antalya Aksu Belediyesi ekim ayı olağan meclis toplantısında başarılı sporcuları altınla ödüllendirme kararı aldı. Kırkpınar Güreşleri'nde başarılı olan 4 sporcu ve bir antrenör ile halk danslarında Aksu’nun adını Türkiye şampiyonu olarak yazdıran takım antrenörüne tam altın verilecek.

Aksu Belediyesi’nde ekim ayı meclis toplantısında alınan karara göre halk danslarında Türkiye şampiyonu olan halk oyunları ekibini çalıştıran Antrenör Sadullah Kartop’a başarılarından dolayı tam altın verilecek.

Kırkpınar güreşlerinde başarılı dereceler alan güreşçiler Hasan Borucu, Yılmaz Borucu, Hakkı Aygün, Yusuf Can Zeybek ve antrenörleri Hasan Gündoğdu’ya da 25’şer tam altın hediye edilecek. Meclisi izlemeye gelen güreşçiler, toplantı sonrasında meclis üyelerine teşekkür ederken birlikte fotoğraf da çektirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.