Dolar 34,2104
%-0.03
Euro 37,5271
%0.14
Altın 2.874,790
%0.18
Bist-100 9.109,00
%-0.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Turhal’dan Merve Şener Hentbol Milli Takımı'na seçildi

Turhal’dan Merve Şener Hentbol Milli Takımı'na seçildi

Turhal Mehmet Akif İlköğretim Okulu mezunu ve okulun spor kulübü üyesi olan Merve Şener, hentbol yıldız kız dalında milli takıma seçildi. Amasya Spor Lisesi 10. sınıfta okuyan Merve Şener, Ankara’da yapılan 15 günlük milli takım kampından...

  • Ege Postası
  • 01.10.2013 - 12:01
Turhal Mehmet Akif İlköğretim Okulu mezunu ve okulun spor kulübü üyesi olan Merve Şener, hentbol yıldız kız dalında milli takıma seçildi.

Amasya Spor Lisesi 10. sınıfta okuyan Merve Şener, Ankara’da yapılan 15 günlük milli takım kampından döndü. Kamp dönüşü Turhal Mehmet Akif İlköğretim Okul Müdürü Hasan Yılmaz, Beden Eğitimi Öğretmeni İsmail Çaltepe ile Hentbol Milli Takımı'na seçilen Merve Şener, desteklerinden dolayı İlçe Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu, misafirlerle bir süre sohbet ettikten sonra Merve Şener ile okul yetkililerine başarılarından dolayı teşekkür etti. Merve’nin başarısının ilçe adına önemli olduğunu belirten Kaymakam Kadiroğlu, Merve’ye başarılar dileyerek, kendisine Sefiller ile Safahat isimli iki kitap hediye etti.

Çok heyecanlı ve mutlu olduğunu açıklayan Merve Şener ise, ilçenin adını ülke genelinde duyurmak için elinden gelen bütün gayreti göstereceğini kaydetti. İki yıl içerisinde okul olarak spor kulübü kurduklarını ifade eden Beden Eğitimi Öğretmeni İsmail Çaltepe de, okul ve kulüp maçlarında birçok başarıya imza attıklarını anlattı. Türkiye geneli masa tenisi, hentbol kız erkek dallarında dereceler aldıklarını hatırlatan Çaltepe, şunları söyledi:

"Bu alanlarda il birinciliğimiz, bölge şampiyonluğu madalyalarımız var. Önümüzdeki sezonda Türkiye geneli gençler yaş kategorisinde ilk 8’e girerek Tokat ilimizi iki takımla temsil edeceğiz. Okul kulübü olarak her yıl çeşitli dereceler alıyoruz. Kulubümüz ilçedeki beden eğitimi öğretmenleri tarafından kurulmuştur. Yalnız Kulüp olarak maddi sıkıntılar yaşadığımız için fazla açılamıyoruz.

İmkanlarımız iyi olduğu takdirde daha güzel başarılar yakalayacağımızı umuyorum. Çalışmalarımızda daima bizlerden yardımlarını ve desteklerini esirgemeyen ilçe kaymakamımıza ve belediye başkanımıza buradan teşekkür ediyorum. Ben Merve’yi başarısından dolayı kutluyor, çalışmalarından dolayı da başarılar diliyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.