Dolar 34,2053
%-0.05
Euro 37,5566
%0.22
Altın 2.889,740
%0.7
Bist-100 9.011,00
%-1.33

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erkan Körüstan: Başarıda en büyük itici güç taraftar

Erkan Körüstan: Başarıda en büyük itici güç taraftar

Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Körüstan, başarıya giden yolda en büyük itici gücün taraftar olacağını söyledi. Kulübün resmi yayın organı Bursaspor Dergisi’ne açıklamalarda bulunan Körüstan, "İlk kez Bursaspor’umuzun genel...

  • Ege Postası
  • 01.10.2013 - 10:57
Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Körüstan, başarıya giden yolda en büyük itici gücün taraftar olacağını söyledi.

Kulübün resmi yayın organı Bursaspor Dergisi’ne açıklamalarda bulunan Körüstan, "İlk kez Bursaspor’umuzun genel kurulu bu kadar yüksek katılımla gerçekleşti. Rahmetli başkanımız İbrahim Yazıcı'nın ani ve bizi derinden üzen vefatının ardından yaptığımız zorunlu kongrede, Allah bize bu görevi nasip etti. İnşallah bundan sonraki dönemlerde elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. İnşallah alkışlarla getirildiğimiz başkanlık koltuğunu yine alkışlar eşliğinde bıkarız. Bizim temel prensibimiz şeffaf ve denetlenebilir bir yönetim anlayışıdır." ifadelerini kullandı.

"İTİCİ GÜCÜMÜZ TARAFTAR"

Büyük Bursaspor taraftarının, özellikle kombinelere gösterdiği ilginin kendilerini memnun ettiğini belirten Körüstan, "Camialar, birbirlerine sımsıkı tutunduğu kol kanat gerdiği müddetçe büyür. Bu nedenle başarıya giden yolda bizim en büyük itici gücümüz taraftar olacak." dedi.

Avrupa'dan elenmelerinin kendilerini üzdüğünü dile getiren Körüstan, "Hepimizin çok arzu ettiği Avrupa arenasında yolumuza devam edememenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ancak bu sezon ligde göstereceğimiz performansla gelecek yıl Bursaspor’umuzu hep birlikte o arenada izleyeceğimize inanıyorum." diyerek, şu ifadelerle açıklamalarını noktaladı:

"Teknik direktörümüz, futbolcularımız, yönetim kurulu ekibimiz, taraftarımız ve basınımız bizimle birlim olduğunda Bursaspor'un önünde kimse duramaz. Geçmiş dönemlerde bunun örneğini yaşadık. Şampiyon bir şehir olarak, nice şampiyonluklara ulaşabilmemiz için yeniden bu sinerjiyi yakalamalıyız."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.