Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aksünger'den parti içi sert mesaj: Fareleri deşifre edeceğiz!

Aksünger'den parti içi sert mesaj: Fareleri deşifre edeceğiz!

CHP Parti Meclisi devam ettiği sırada, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Melih Gökçek de attığı tweetlerle PM'de yaşananları anbean takipçileriyle paylaşması gündeme oturdu. Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı, İzmir Eski Milletvekili Erdal Aksünger, PM toplantısında yaşananların başka bir partinin belediye başkanı tarafından sosyal medya aracılığıyla paylaşılmasına tepki gösterdi. Aksünger, Twitter’dan, “ Melih Gökçek'in CHP PM'deki şüpheli dostlarını tahmin edebiliyoruz ama yakında bu fareleri deşifre edeceğiz” ifadelerini kullandı. Gökçek’in PM’yi canlı yayınlamasına parti içi sert mesaj:

  • Ege Postası
  • 18.09.2015 - 11:30
EGE POSTASI - CHP’nin  milletvekillerini belirlemek üzere dün akşam saatlerinde gerçekleştirdiği Parti Meclisi toplantısı sırasında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de attığı tweetlerle burada yaşananları anbean takipçileriyle paylaştı.
Bu paylaşımlara tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu da, "Bir belediye başkanı rakip partinin gizli toplantısını anlık olarak dinletip yayınlıyor... Rezalet... İşin çivisi çıktı..." diyerek Gökçek'in canlı yayın yaptığını doğruladı.

Bomba gelişme sonrası Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı, İzmir Eski Milletvekili Erdal Aksünger’den sert mesajlar geldi.

Twitter’dan açıklama yapan Aksünger, “CHP'ye sağdan gelen, bu partinin yönetim kadrolarında yer alan ve AKP ile değil parti içiyle uğraşan tüm asalakları temizleyeceğiz…Melih Gökçek'in CHP PM'deki şüpheli dostlarını tahmin edebiliyoruz ama yakında bu fareleri deşifre edeceğiz. Partide temizlik şart… RTE karşısında el pençe durup ,korkusundan odacı görüntüsü verip CHP  Genel Başkanı karşısında lakayt poz verenlerde bağıra bağıra gidecek” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.