Dolar 33,8935
%0.03
Euro 37,6010
%-0.04
Altın 2.810,550
%0.81
Bist-100 9.685,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alaçatı'da 'curcuna' başladı

Alaçatı'da "curcuna" başladı

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde, geçen yıldan itibaren "harikalar diyarı" konsepti ve kendine özgü şık tasarımıyla hizmet veren Curcuna Otel, görkemli bir açılış partisi ile sezona başladı. Açılış partisinde DJ Çağatay Kabalcı plak başına geçti.

  • Ege Postası
  • 28.05.2014 - 10:20
İZMİR-Alaçatı'nın tarihi dokusunu İstanbul Curcuna'nın renkli ve sürprizlerle dolu tarzıyla birleştiren Curcuna Otel, pop akımından esinlenen, çağdaş mimarinin eğlenceli objelerle süslendiği bir atmosferde misafirlerine evlerinde hissedecekleri bir ortam sunuyor. Curcuna'nın simgelerinden olan vosvos, kocaman bir havuzun ortasında misafirleri selamlarken, mekanın eğlenceli havası, sallanan sandalyeli masalarda sohbetlere taşınıyor. KafePi ve Curcuna'nın en sevilen kokteyllerinden isimlerini alan ve geniş iç tasarımıyla öne çıkan 12 odası bulunan otel, dışarıdaki ilgi çekici tarzını odalara da yansıtıyor. Curcuna Otel, konsept odaları, 700 metrekare bahçesi ve özgün atmosferi ile otel dışına çıkmadan, butik Alaçatı ortamını yaşamaya olanak sağlıyor.

Curcuna Otel, yaz sıcaklarında denizin ve eğlencenin tadını Aya Yorgi'de çıkarmak isteyen konuklarına da hizmet sunuyor. Curcuna Otel misafirleri, KafePi Beach Club'a ücretsiz giriyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.