Dolar 34,1553
%-0.13
Euro 37,8070
%-0.06
Altın 2.917,980
%-0.19
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alanya'da sıcaklık arttı, turistler denize akın etti

Alanya'da sıcaklık arttı, turistler denize akın etti

Alanya'da hava sıcaklığının artmasıyla sahillerde hareketlilik yaşanıyor. Sıcaktan bunalan yerli ve yabancı turist denize girerek serinliyor. Turistler yüzerek, voleybol oynayarak, kitap okuyarak vakit geçiriyor. Teknelere binerek gezip yüzen...

  • Ege Postası
  • 29.04.2013 - 15:53
Alanya'da hava sıcaklığının artmasıyla sahillerde hareketlilik yaşanıyor. Sıcaktan bunalan yerli ve yabancı turist denize girerek serinliyor. Turistler yüzerek, voleybol oynayarak, kitap okuyarak vakit geçiriyor.

Teknelere binerek gezip yüzen turistler, denizin keyfini çıkartıyor. Almanya'dan geldiğini belirten Yurday Erol, deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmaya geldiğini söyledi. Almanya'da kazak giyerek gezdiğini belirten Erol, Alanya'da sıcak havada denize girerek serinlediğini söyledi. Erol, "Almanya'dan hafta sonu geldik. Çok soğuktu, montla, kazakla geziyorduk. Türkiye'de sıcak var. Deniz çok sıcak, Alanya çok güzel, herkese tavsiye ediyorum." dedi.

Ankara'dan geldiğini belirten Hürhan Güleç de dünyanın dört bir yanından turistin geldiği Alanya'da fiyatların da uygun olduğunu söyledi. Güleç, "Deniz umduğumuzdan çok daha sıcak ve memnun kaldık. Deniz sıcak ve çok güzel. Kuzenimle birlikte geldik. Bir hafta kaçamak yaptık." diye konuştu.

Mardin Kızıltepe'den Alanya'ya çalışmaya geldiğini ifade eden Fırat Can ise bugün tatil günü olduğunu ve sıcak havada yüzmeye geldiğini söyledi. Can, "Hem çalışıyoruz, hem eğleniyoruz, hem vakit geçiriyoruz. Yok böyle şey. Herşey çok güzel." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.