Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alevi Dedesi Çetinkaya: Çözüm sürecini çok yerinde buluyorum.

Alevi Dedesi Çetinkaya: Çözüm sürecini çok yerinde buluyorum.

Eskişehir Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı ve Alevi Dedesi İrfan Çetinkaya, hükümetin çözüm süreci konusunda yaptığı çalışmaları sonuna kadar desteklediğini söyledi. "Kan, kan getirir. İntikam, intikam getirir. Bu...

  • Ege Postası
  • 20.04.2013 - 16:23
Eskişehir Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı ve Alevi Dedesi İrfan Çetinkaya, hükümetin çözüm süreci konusunda yaptığı çalışmaları sonuna kadar desteklediğini söyledi. "Kan, kan getirir. İntikam, intikam getirir. Bu gelişmelerde devletin çözüm ve barış arayışını çok yerinde buluyorum." diyen Çetinkaya, barış ve huzurun gelmesi için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini söyledi.

Vakıf ile Odunpazarı İlçe Müftülüğü tarafından, Kutlu Doğum Haftası kapsamında, "Peygamberimiz ve İnsan Onuru" konulu bir konferans düzenlendi. Dede Çetinkaya'nın evsahipliği yaptığı konferansta, Hz. Muhammed (SAV)'in hayatı ve insanlara verdiği değerin önemi anlatıldı. Açılış konuşması yapan Vakıf Başkanı Çetinkaya, "Bugün herkes çocuklarını, torunlarını askere gönderiyor. Şırnak'a, Hakkari'ye ya da Van'a gönderiyor ama evdeki ailesi hep matem içerisinde. 'Acaba benim çocuğuma ne olaca? Telefon geldiğinde şehit haberini mi alacağı? Kaç karakolu basacaklar'' diye düşünüyor. Bunlar hiç çözüm değil." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.