Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhurbaşkanı Gül, Muş ve Bingöl ziyareti izlenimlerini paylaştı

Cumhurbaşkanı Gül, Muş ve Bingöl ziyareti izlenimlerini paylaştı

Hafta içinde Muş ve Bingöl’e tarihi ziyaretler gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, izlenimlerini ve ziyarete ilişkin fotoğrafları Twitter hesabından paylaştı. İki günlük Muş-Bingöl ziyaretinden dün akşam döndüğünü ve iki...

  • Ege Postası
  • 20.04.2013 - 12:34
Hafta içinde Muş ve Bingöl’e tarihi ziyaretler gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, izlenimlerini ve ziyarete ilişkin fotoğrafları Twitter hesabından paylaştı.

İki günlük Muş-Bingöl ziyaretinden dün akşam döndüğünü ve iki ilde de vatandaşların yoğun ilgisi olduğunu aktaran Gül, “Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

29 sene sonra Muş'a ilk defa bir cumhurbaşkanı ziyareti olduğuna dikkat çeken Cumhurbaşkanı Gül, paylaştığı bir fotoğrafa ilişkin “Yoğun programlarımız sırasında vatandaşlarımızla bir çay ocağında çay içtik. Kayseri’de rahmetli dedemin dükkanında da bu şekilde iskemlelere oturulurdu.” yorumunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Gül, Muş’ta Selçuklu zamanından kalma bir taş köprünün yanında çektirdiği fotoğrafın altına da “Bu taş köprü yaklaşık 800 yıl önce Selçuklular tarafından yapılmış. Murat Nehri'nin coşkun sularına karşı dimdik ayakta duruyor.” şeklinde yazdı.

Bingöl'de de aynı coşku ile karşılandığını belirten Gül, “Bu gezilerde en çok gururlandığım şey herkesin elinde Türk bayraklarının dalgalanmasıydı.” diye kaydetti. Gül “Halkımız, devletine ve milletine bağlılığını içinden geldiği gibi ifade ediyor.” diye ekledi.

Bingöl’den paylaştığı bir kareyi de “Bingöl'de de çay bahçesinde şehrin önde gelenleri ile çay içip sohbet ettik.”diye anlatan Cumhurbaşkanı Gül, Bingöllü bir kız çocuğunun kendi çizdiği resmi verirken çekilen bir fotoğraf için de “Bu fotoğrafta da gözüktüğü gibi çocukların sevgisi insana ayrı bir mutluluk veriyor. Belli ki bu kızımız yazıyı yazmak için çok uğramış ve yazısını çiçeklerle süslemiş.” yorumunda bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.