Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aliağaspor’da hedef galibiyet

Aliağaspor’da hedef galibiyet

Beko Basketbol Ligi’nin altıncı haftasında Aliağa Petkim evinde Olin Edirne ile karşılaşırken futbolda ise ilk yarının son maçında Aliağaspor deplasmanda Dikilispor karşı karşıya gelecek.

  • Ege Postası
  • 15.11.2012 - 11:10
İZMİR-  Sezon başından bu yana yaşanan sakatlıkların takımı olumsuz etkilediğini belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren “Yaşadığımız talihsiz sakatlıklar takımımızın oyun düzenini olumsuz etkiledi. Yaşadığı uzun süreli sakatlıktan dolayı ligde henüz forma giyemeyen Shumpert takımla birlikte antrenmanlara başladı. Yeni transferimiz TerrellHolloway takıma uyum sağlamaya başladı. Takımımızda taşlar yerine oturmaya başladı. Sezona şansız bir başlangıç yapmamıza rağmen hedeflerimize ulaşacak kalitede bir ekibe sahibiz. 18Kasım Pazar günü saat 16.00’da Enka Spor Salonunda oynanacak olan Olin Edirne karşılaşmasında tüm sporseverleri tribünlerde görmek istiyoruz.”dedi.

 

FUTBOLDA İLK YARI SONA ERİYOR

Futbol takımında hedefin bir üst lig olduğunu belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren “Futbol takımımızın aldığı sonuçlardan memnunuz. Ligde ilk yarıyı Dikilispor deplasmanında tamamlayacağız. Takımımız sezon başından bu yana mağlubiyet yüzü görmezken ayrıca grupta en çok gol atan ve en az gol yiyen takım olma unvanına sahip. Yakaladığımız başarı ile beraber bir üst lige çıkacağımıza inanıyorum. Bugüne kadar ortaya koydukları performanstan dolayı tüm oyuncularımızı ve teknik heyeti kutluyorum.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.