Dolar 34,2588
%-0.04
Euro 37,3842
%-0.3
Altın 2.915,190
%-0.44
Bist-100 8.699,00
%-1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alman Meclisi genel seçimler öncesi son kez toplanıyor

Alman Meclisi genel seçimler öncesi son kez toplanıyor

Almanya’da Eylül ayında yapılacak genel seçimler öncesi siyaset yaz tatiline hazırlanıyor. Başkent Berlin’de bugün son kez toplanacak Federal Meclis ardından Eylül ayına kadar tatile girecek.Dün gece geç saatlere kadar çalışan Alman vekiller...

  • Ege Postası
  • 28.06.2013 - 12:03
Almanya’da Eylül ayında yapılacak genel seçimler öncesi siyaset yaz tatiline hazırlanıyor. Başkent Berlin’de bugün son kez toplanacak Federal Meclis ardından Eylül ayına kadar tatile girecek.

Dün gece geç saatlere kadar çalışan Alman vekiller bu sabah itibariyle son kez kanun değişikliklerine onay verecek. Temmuz ayında yapılacak değişikliklerle ilgili son oylar kullanılacak. Başlıca konular arasında nükleer atıkların depolanması ve sel mağdurlarına yapılacak maddi yardımlar yer alıyor.

Eylül ayındaki genel seçimlerden sonra yenilenecek olan Federal Meclis’te, seçim öncesinde de iki özel oturumla yapılacak ve 2014 yılının bütçesi görüşülecek. Seçimler arefesinde yapılacak bu oturumların sert siyasi tartışmalara sahne olması bekleniyor. Seçimlerden sonra ise Federal Meclis yeni milletvekilleriyle yasama yılını açacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.