Dolar 34,1795
%0.13
Euro 38,0675
%-0.46
Altın 2.929,780
%-0.12
Bist-100 9.795,00
%-0.34

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu Göz-Göz'den özür diledi

Altınordu Göz-Göz'den özür diledi

Akademi liginde mücadele eden Göztepe U-16 takımı dün Altınordu U-16 takımı ile karşılaştı. Olaylı maçın ertesinde Altınordu kulübü Göztepe'yi ziyaret edip özür diledi.

  • Ege Postası
  • 21.01.2013 - 14:40
EGE POSTASI - Dün oynanan karşılaşmada yaşanan tatsız olaylar üzerine Altınordu Kulübü yöneticileri bugün Göztepe Kulübü'ne gelerek özür ziyaretinde bulundu.
Altınordu Spor Kulübü Başkan Vekili Sayın İbrahim Görücüoğlu, Altınordu A.Ş Genel Müdürü Sayın Murat Dizdar ve Altınordu Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Sinan Bezircioğlu dün yaşanan tatsız olaylarla ilgili bugün kulübü ziyaret etti. Altınordu Spor Kulübü yöneticileri dün yaşanan olaylara ilişkin duydukları rahatsızlığı dile getirerek Göztepe Başkan Vekili Sabri Sadıklar’la bu durumla ilgili bir görüşme yaptı. Altınordu Spor Kulübü yöneticilerinin özür ziyaretinden çok memnun olduklarını dile getiren ve teşekkür eden Başkan Vekili Sadıklar; “Fair Play kuralları, sporda dostluk, kardeşlik Başkanımız Sayın İmam Altınbaş ve Yönetim Kurulumuzun üzerinde hassasiyetle durdurduğu ve sahip çıktığı önemli değerlerdir. Sporda asıl amaç dostluk, kardeşlik duygularının gençler arasında yaygınlaştırmaktır. Göztepe Spor Kulübü olarak amacımız bu değerlerin desteklenmesi ve gelişmesidir. Türk sporunun ilerlemesi de bu düşüncelere bağlıdır. Temennimiz böyle tatsız olayların bir daha yaşanmamasıdır.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.