Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu kalesi geçilmez

Altınordu kalesi geçilmez

PTT 1'inci Ligi ekiplerinden Altınordu'nun 4 genç kalecisi yeni sezon öncesi rakip forvetlere meydan okuyor.

  • Ege Postası
  • 17.07.2016 - 15:49

Kırmızı lacivertlilerde kaleci Tolgahan ve Evren'le yolların ayrılması üzerine Fenerbahçe'den transfer edilen 21 yaşındaki Murat Hocaoğlu'nun yanı sıra A takımda geçen sezon sadece 3 kez forma şansı bulan 22 yaşındaki Erce Kardeşler, altyapıdan 18 yaşındaki Ali Emre Yanar ve 16 yaşındaki Berke Özer, eldivenleri kapmak için yarışa girdi. Yaş ortalaması 19 olan 4 genç file bekçisi antrenmanlardaki hırslı görüntüleriyle teknik heyete güven veriyor.

"Bu ligde tecrübeli kalecin olmazsa başarılı olamazsın anlayışı var" diyen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, şunları söyledi:

"Ancak kimse 1-2 isim dışında kaleci ismi sayamıyor. Alman Neuer ve İspanyol Casillas gencecik yaşta kaleyi korumaya başladı ve yıllardır görev alıyorlar. Kaleci konusunda çok şanslı bir kulübüz. Özellikle altyapıda genç milli takımlarda oynayan, Avrupa kulüplerinin izlediği isimlere sahibiz. Hatalı gol herkes yiyebilir. Sabırlı olmalıyız. Kaleci Antrenörümüz Atilla Küçüktaka da onlara güveniyor. Genç kaleci risk gibi görünse de bu riski alacağız.

HOLLANDA KAMPI BAŞLIYOR

Altınordu, yeni sezon hazırlıklarını yarın başlayacak Hollanda kampıyla sürdürecek. Kırmızı lacivertliler Hollanda'nın Arnhem kentinde yapılacak ve 30 Temmuz'da sona erecek kamp boyunca 3 hazırlık maçı oynayacak. İzmir ekibi 22 Temmuz'da Hollanda 2. Lig ekiplerinden SC Cambuur, 26 Temmuz'da FC Denbosh, 29 Temmuz'da ise FC Oss ile karşı karşıya gelecek. Son transferlerden Kenan takımla Hollanda'ya gidecek, Abdülkadir ve Mazlum ise vize işlemlerinin ardından ekibe katılacak. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.