Dolar 32,6892
%0.14
Euro 35,1399
%0.14
Altın 2.448,210
%0.02
Bist-100 10.343,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe'de eskilere jest

Göztepe'de eskilere jest

PTT 1'inci Ligi takımlarından Göztepe'de 2 sezon önce sözleşme imzalayan Emre Aygün, Mehmet Erdem Uğurlu ve Cemil Vatansever'in ücretlerine zam yaptı.

  • Ege Postası
  • 17.07.2016 - 13:30
Geçen sezon 350 bin TL'ye oynayan Emre ile 300'er bin TL alan Cemil ve Mehmet'in bu sezon alacakları ücret 750 bin TL'ye çıkarıldı. Takım içindeki dengeleri bozmak istemeyen yönetimin altyapıdan A takıma yükselen Salim, Fatih Kurucuk, İsmail Can ve Göktuğ'a da iyileştirme yapacağı kaydedildi. Sarı kırmızılılarda geçen sezon devre arasında ücretlerini düşük buldukları için isyan eden kaleci Oğuzhan ve stoper Erkan takımdan ayrılmıştı.

OKAN BURUK: "UYUM SORUNU KALMADI"
Öte yandan teknik direktör Okan Buruk, 6 gündür devam eden Erzurum Palandöken kampını değerlendirdi. Futbolcuların canla başla çalıştığını ifade eden Okan Buruk, şunları söyledi:

"Herkesin tek bir hedefi var, takımı Süper Lig'e çıkarmak. Oyuncularım Süper Lig'e şimdiden motive olmuş durumda. Hepimiz heyecanla sezonun başlamasını bekliyoruz. Erzurum'da takımdaşlığımızı çok iyi seviyeye getirdik. Sistemimiz de yavaş yavaş oturacak. Yeni transferlerimizin uyum sorunu kalmadı. Transfer listemizedeki bir kaç futbolcunun da gelmesiyle özlenen takımı taraftarımıza sunacağız." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.