Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Amaç denizi sevdirmek

Amaç denizi sevdirmek

Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi tarafından öğrencilere denizi sevdirmek ve bu sevgiyi yaygınlaştırmak için düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

  • Ege Postası
  • 30.04.2014 - 10:18
İZMİR-Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne ait "Zübeyde Hanım Eğitim ve Müze Gemisi'nde" gerçekleştirilen ödül törenin açılış konuşmasını yapan DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, "İlkokul öğrencilerinin resim, ortaokul öğrencilerinin ise kompozisyon dalında katıldığı yarışmamızda sonuca vardık. Çocuklarımız yaptıkları resimlerle, kaleme aldıkları yazılarla denizi öylesine güzel anlatmışlar ki; amacımıza ulaşmış olduğumuzu anlıyoruz. Yarışmaya katılan tüm çocuklarımızı, başta aileleri olmak üzere okul müdürleri ve öğretmenlerini kutluyorum. Yarışmaya katılan öğrencilerimizi bundan sonra birer denizci olarak kabul ediyor ve başarılı çalışmalarının, denizciliğimizi geliştirme ve denizlerimizi koruma yolunda devamını diliyorum" dedi. 

Yarışmada, resim dalında Zeynep Başaran birinciliği, Ali Önder Çilingir ikinciliği ve Nazlı Şahin ise üçüncülüğü aldı. Kompozisyon dalında ise Asu Bahar Baharöz birinci, Derya Kızıldağ ikinci, Aslı Yeniçeri ise üçüncü oldu. Törende, dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.(DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.