Dolar 34,2909
%0.36
Euro 37,5042
%-0.05
Altın 2.921,110
%1.1
Bist-100 8.914,00
%-0.56

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Amasya Belediyesi 75 çocuğu sünnet ettirdi

Amasya Belediyesi 75 çocuğu sünnet ettirdi

Amasya Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği toplu sünnet şöleninde 75 çocuk sünnet oldu. 75 çocuğun sünnet kıyafetleri Amasya Belediyesi tarafından temin edildi.        Sünnet çocukları,...

  • Ege Postası
  • 26.06.2013 - 11:44
Amasya Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği toplu sünnet şöleninde 75 çocuk sünnet oldu. 75 çocuğun sünnet kıyafetleri Amasya Belediyesi tarafından temin edildi.

        Sünnet çocukları, şölen öncesi üstü açık otobüs ve diğer otobüslerle bando eşliğinde şehir turu attı. Çocuklar, Reyyan Düğün Salonu’nda düzenlenen sünnet şöleninde acılarını unutarak doyasıya eğlendi. Sünnet olan her çocuğa 1 tane çeyrek altın hediye edildi.

        Amasya Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğe büyük önem verdiklerini belirten Başkan Cafer Özdemir, "Dinimizin bir gereği olan sünneti, maddi imkansızlıklar nedeniyle yaptıramayan ailelere yardımcı olmak suretiyle birçok çocuğumuzun delikanlılığa ilk adımlarını atmalarına yardımcı oluyoruz. Bu sene de bir çok yavrumuzun sünnet olmasında bizlere yardımcı olan Sağlık İl Müdürlüğü ve hastanede bizlere emeklerini esirgemeyen doktorlarımıza ve her türlü maddi manevi desteği gösteren Amasyalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah ileride bu çocuklarımızın düğülerini de hep birlikte yaparız.” diye konuştu.

        Sosyal devlet anlamında ihtiyaç sahiplerine önemli derecede yardımlar yapıldığını ifade eden Vali Abdil Celil Öz, "Bunun yanı sıra yerel yönetimlerimiz de ihtiyaç sahibi insanlarımızın yanında seferber olmaktadırlar. Bunlardan geriye kalan boşlukları sivil toplum kuruluşları doldurmaktadırlar. Gerek devlet imkanlarıyla, gerek yerel yönetimlerin kaynakları ve sivil toplum kuruluşlarımızın çalışmasıyla ilimizde çok güzel çalışmalara imza atılmaktadır. Bu gün de bu çalışmanın en güzel örneklerinden birini yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.