Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Anaokulu öğrencileri, seçtikleri meslekleri velilerine tanıttı

Anaokulu öğrencileri, seçtikleri meslekleri velilerine tanıttı

Samsun’un Canik Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri, gelecekte yapmak istedikleri mesleklerini seçti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte minik öğrenciler, seçtikleri mesleklerin...

  • Ege Postası
  • 22.04.2013 - 13:59
Samsun’un Canik Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri, gelecekte yapmak istedikleri mesleklerini seçti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte minik öğrenciler, seçtikleri mesleklerin rollerine girerek velilerine tanıttı.

Canik Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri, bu yıl 93. yıl dönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı günün anlamına yakışır bir şekilde kutladı. Yarınların umudu çocuklar, hazırladıkları etkinlikte velilerinin karşısına gelecekte yapmak istedikleri mesleklerin rollerine girerek çıktı. 23 Nişan Çocuk Şenliği etkinliğinde öğrencilerden kimisi ressam, marangoz, tamirci, hemşire olurken, bazıları da gelecekte moda tasarımcısı, biyolog, asker, diş hekimi, avukat, öğretmen, müzisyen olacağının sinyallerini verdi.

Her biri mesleği alanında uzman ayrı birer yetişkin edasıyla ziyaretçilerini karşılayan öğrenciler, ve okullarını da başarıyla temsil etti. Velilerine meslekleri hakkında bilgi veren anaokulu öğrencileri, aynı zamanda anne babalarını bilinçlendirmek de isteyerek, 'Çocuklarda Sağlıklı Beslenme, Diş Sağlığı, Trafik Kuralları ve Sülüklerle Doğal Tedavi' broşürleri dağıttı.

Tüm ilgiyi üzerilerine toplayan öğrenciler, 'Doğayı ve çevremizi koruyalım, temiz tutalım', 'Çizgi filmler ve reklamlarda kullanılan 25.kare yönteminin bilinçaltımıza yerleştirdikleri', 'Geri dönüştürülebilir gazete ve CD gibi atıklardan yapılan prenses kostümü' gibi mesajlarıyla da büyük ilgi gördü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.