Dolar 34,2761
%0.32
Euro 37,4926
%-0.08
Altın 2.914,920
%0.89
Bist-100 9.053,00
%1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara Shopping Fest Basın Turnuvasına görkemli final

Ankara Shopping Fest Basın Turnuvasına görkemli final

Ankara Ticaret Odası ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Ankara Shopping Fest Basın Futbol Turnuvası'nda final heyecanı yaşandı. Finalde Beyaz Gazete’yi son dakika golüyle yenen TRT birinci oldu.Her iki takımında üstün...

  • Ege Postası
  • 26.06.2013 - 12:30
Ankara Ticaret Odası ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Ankara Shopping Fest Basın Futbol Turnuvası'nda final heyecanı yaşandı. Finalde Beyaz Gazete’yi son dakika golüyle yenen TRT birinci oldu.

Her iki takımında üstün performanslarına karşılık son dakikada TRT’nin yaptığı atak sayesinde üstünlük golü geldi ve maç 3 - 2 sonuçlandı. TRT birincilik kupasını havaya kaldırdı. Turnuvada Anadolu Ajansı, TRT Ankara Radyosu arasında üçüncülük ve dördüncülük maçı yapıldı. Maça hızlı başlayan TRT Ankara Radyosu erken bulduğu golle üstünlük sağlamasına karşılık ikinci yarıda Anadolu Ajansı kendini toparlayıp eşitliği sağladı. Maçın normal süresi 3-3 beraberlikle bitince sonuç penaltı atışları ile belirlendi. Anadolu Ajansı penaltılarda 4 gol atarken TRT Ankara Radyosu 2 gol atarak 7-5 mağlup olmaktan kurtulamadı. Üçüncülük kupasını alan takım Anadolu Ajansı oldu.

Turnuvada yapılan maçlar sonucunda birinci olan TRT takımına 10 Ipad, İkinci olan Beyaz Gazete takımına 5.000 TL para ödülü, üçüncü olan Anadolu Ajansı takımına ise 3.000 TL para ödülü verildi. Turnuvanın ana sponsoru Türk Hava Kurumu Üniversitesine ve Turgut Özal Üniversitesi Hastanesi'ne katkılarından dolayı plaket verildi.

Ankara Shoppign Fest Basın Futbol Turnuvası'nda Ankara’yı yönetenler basının Ankara temsilcilerine karşı gösteri maçı yaptılar. Ankara’yı yönetenler takımında Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, Ankesob Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara Shoping Fest İcra Kurulu Başkanı Yüksel Tavşan, Anfa Genel Müdürü Ferhat Ertürk, Siteler Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı gibi isimler yer alırken, basın takımında Fox Tv Ankara Temsilcisi Sedat Bozkurt, STV Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu, Show Tv Ankara Temsilcisi Alican Türkoğlu, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Kanaltürk Ankara Temsilcisi Faruk Mercan, AK Parti Basın ve Medya Sorumlu Mehmet Şahin, Radikal Gazetesi Haber Müdür Ömer Şahin, Bugün Gazetesi Haber Müdürü İrfan Galip Dumlu, Zaman Gazetesi Ankara Bölge Yayın Temsilcisi Eyüp Boğazkesen ve Kon tv’den Harun Burhan yer aldı. Gösteri maçında kazanan taraf olmadı ve müsabaka 3-3 berabere sonlandı.

Ankara Shoppig Fest Basın Futbol Turnuvası'na 36 takım katıldı ve 40 gün boyunca müthiş mücadeleler yaşandı. Basın mensuplarının yoğun iş temposundan uzaklaştığı ve streslerini attığı turnuvada kazanan taraf hep dostluk ve dayanışma oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.