Dolar 34,2770
%0.32
Euro 37,4702
%-0.14
Altın 2.905,180
%0.55
Bist-100 8.964,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara'da polis - hırsız kovalamacası: 1 polis yaralandı

Ankara'da polis - hırsız kovalamacası: 1 polis yaralandı

Ankara’da çalıntı bir aracı durdurmak isteyen polislere aracın içindeki hırsızlık zanlıları ateş açtı. Bir polis yaralandı. Kaçan zanlılar için geniş çaplı operasyon başlatan polis ekipleri 3 kişiyi yakaladı. Ankara’nın Altındağ...

  • Ege Postası
  • 22.11.2013 - 05:30
Ankara’da çalıntı bir aracı durdurmak isteyen polislere aracın içindeki hırsızlık zanlıları ateş açtı. Bir polis yaralandı. Kaçan zanlılar için geniş çaplı operasyon başlatan polis ekipleri 3 kişiyi yakaladı.

Ankara’nın Altındağ ilçesinde rutin kontrol yapan Yunus ekipleri, 06 VSZ 06 plakalı çalıntı aracı durdurmak istedi. Dur ikazlarına uymayan araç Aydınlıkevler istikametine ilerlemeye başladı. Yunus ekipleri de zanlıları kovalamaya başladı. Peşindeki polisleri atlatamayacaklarını anlayan hırsızlar Atmaca Sokak içinde polislere ateş açtı. Açılan ateş sonucu Yunus ekiplerinden bir polis elinden yaralandı. Yaralı polis, Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Mobese kameralarından çalıntı aracın Aydınlıkevler istikametine gittiğini tespit eden ekipler bu bölgede yoğunlaştı. Bir süre sonra Aydınlıkevler Uzayan Sokak’ta çalıntı araç terk edilmiş halde bulundu. Bu bölgede yapılan çalışmalarda kaçan saldırgandan K.A. kıskıvrak yakalandı. Zanlı M.Y. bir aracın içinde saklanırken, Ş.A.T. ise ise evinde yakayı ele verdi.

Yaralı polisin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hırsızlık zanlılarının terk ettiği aracı polis ekipleri inceledi. Zanlıların polisi yaraladıkları silahı ara sokaklardan birine attığı tespit edildi. Aracın yakınında hırsızlıkta kullanıldığı tespit edilen bir tane bıçak ve tornavida da bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.