Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankaraspor'un teknik direktörü Özköylü, takımına güveniyor

Ankaraspor'un teknik direktörü Özköylü, takımına güveniyor

PTT 1. Lig'in güçlü ekiplerinden Ankaraspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, Bolu Gerede'de süren kamplarını ve oynadıkları hazırlık maçlarını değerlendirirken, takımına güvendiğini söyledi. Oynanan ilk hazırlık maçında Denizli...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 10:01
PTT 1. Lig'in güçlü ekiplerinden Ankaraspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, Bolu Gerede'de süren kamplarını ve oynadıkları hazırlık maçlarını değerlendirirken, takımına güvendiğini söyledi. Oynanan ilk hazırlık maçında Denizli Belediyespor'u 1-0 yendiklerini belirten Özköylü, kendileri gibi PTT 1. Lig'in yeni takımı olan Fethiyespor karşısında da iyi oyunla 2-0'lık galibiyet aldıklarını söyledi.

Bolu'nun Gerede ilçesinde yapmış oldukları kampın ilk etabının sonuna geldiklerini belirten PTT 1. Lig ekiplerinden Ankaraspor'un teknik patronu Osman Özköylü, yaptığı açıklamada takımın üzerinde uzun süredir yapılan yoğun antrenmanlardan kaynaklanan ciddi bir yorgunluk olduğunu oynanan hazırlık maçlarında gördüğünü söyledi.

Oynadıkları ilk hazırlık maçı olan Denizli Belediyespor karşılaşmasında da son oynadıkları Fethiyespor karşılaşmasında da bunu hissettiklerin belirten Özköylü, "Bu yorgunluk kendisini Fethiyespor’la oynadığımız hazırlık maçında bariz bir şekilde sahada belli etti. Oyuncularım bu yorgunluktan dolayı saha içerisinde istediklerini yapamıyorlar. O anlamda biraz sıkıntılar yaşadık. Ama ikinci yarıda oyuna sürdüğümüz takım, biraz daha istediklerimizi uygulayabildi. Biraz daha etkili olduk ve topun bizde kalma oranı daha fazlalaştı. Neticesinde pozisyonlar ve goller bulduk." şeklinde konuştu.

"KALİTELİ OYUNCU KADROSUNA SAHİBİZ"

İlerleyen süreçte takımın fiziksel anlamda daha iyi noktaya gelip dinlenmiş bir hale geçtiğinde daha istikrarlı noktaya geleceklerinden şüphesi olmadığını belirten tecrübeli teknik adam, Gerede kampının takım adına çok iyi geçtiğini de vurguladı.

Ankaraspor olarak ellerinde çok kaliteli iyi bir oyuncu grubu olduğunu da belirten Özköylü, Gerede kampına bu kalitenin çalışma azmi ve hırs olarak yansıdığını, sonucunu da oynadıkları iki maçta aldıklarına inandığını söyledi. Eksiklerinin olduğu bölgeler ve oynatamadığı oyuncuları olduğunu da belirten Özköylü, şöyle devam etti:

"Oynatamadığımız oyuncularında aramıza katılımıyla beraber ortaya iyi bir takım çıkacağını düşünüyorum. Hedefimiz lige kadar en sağlıklı ve olumlu bir şekilde istediklerimizi yapılabilir hale getirebilmek. Bunu da yapabileceğimize inanıyorum. Sıfırdan kurulmuş bir takımız ister istemez olumsuzluklar, eksikler olabilecektir ama biz bunları tamamlama yolunda iyi adımlar atıyoruz. Oyuncularımın gayreti de çok güzel. İnşallah lige kadar hatta ligin içerisinde de devam edecek bir süreçte isteklerimizi oluşturduğumuz bir takım ortaya çıkaracağız."

2’DE 2 YAPMAK GÜVEN VERİR

Sezon öncesi yapılan kamplar ve burada oynanan maçlarda alınan sonuçları pek ciddiye almadığını da belirten Osman Özköylü, "Ama kazanmak ilerisi için moral ve motivasyon olur. Takıma güven verir." dedi.

Bilindiği gibi Ankaraspor, Gerede kampı çerçevesinde Denizli Belediyespor'la oynadığı ilk maçı 1 - 0, Fethiyespor'la oynadığı ikinci hazırlık maçını da 2-0'lık skorla kazanmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.