Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Temiz futbolu yüzlerine maske yapıyorlar

Temiz futbolu yüzlerine maske yapıyorlar

Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur, Kulüpler Birliği Toplantısı'nda yaşananların yanlış aksettirildiğini dile getirerek, "Temiz futbol laflarını yüzlerine maske yapanlar ve yapmayanlar bilirler ki; şike, terör, borç ödememe, vergi...

  • Ege Postası
  • 21.07.2013 - 12:55
Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur, Kulüpler Birliği Toplantısı'nda yaşananların yanlış aksettirildiğini dile getirerek, "Temiz futbol laflarını yüzlerine maske yapanlar ve yapmayanlar bilirler ki; şike, terör, borç ödememe, vergi vermeme, FIFA'da ihtilaf dosyalarını eksik etmeme gibi yüz kızartıcı suçlar hiçbir dönemde Kayserispor'u yönetenlere ait olmamıştır." dedi.

Recep Mamur, kulübünün resmi internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamada, "Kulüpler Birliği Toplantısı'nda yaşanan çirkinliklerden daha beteri; orada yaşananların değiştirilerek topluma ve medyaya yansıtılmasıdır." ifadelerine yer verdi.

Açıklamasında sert söylemlere yer veren Mamur, şunları paylaştı: "Orada kim; olumlu veya olumsuz ne söylediyse, tarafımdan misli ile, aynı üslupla cevabını almıştır.

Temiz futbol laflarını yüzlerine maske yapanlar ve yapmayanlar bilirler ki; şike, terör, borç ödememe, vergi vermeme, FIFA'da ihtilaf dosyalarını eksik etmeme gibi yüz kızartıcı suçlar hiçbir dönemde Kayserispor'u yönetenlere ait olmamıştır. Onur, haysiyet, ahlak, namus, cesaret gibi payeler; insanların ve kurumların dilleriyle kazandığı değerler değildir... Geçmişleriyle kazandıkları ya da sahtesini kazanmak için sürekli konuştukları erdemlerdir."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.