Dolar 34,2135
%0.09
Euro 37,8617
%-0.61
Altın 2.934,930
%1.35
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Antakya'da zabıta ekipleri Ramazan denetimine çıktı

Antakya'da zabıta ekipleri Ramazan denetimine çıktı

Antakya Belediyesi zabıta ekipleri, Ramazan dolayısıyla fırın, iftariyelik gıda, kasap, market, pastane, tatlı imalathaneleri, yufkacı, şarküteri gibi gıda satış sirkülasyonunun yoğun olduğu yerlerde denetim yaptı.Ekipler denetimlerde, başta...

  • Ege Postası
  • 09.07.2013 - 13:47
Antakya Belediyesi zabıta ekipleri, Ramazan dolayısıyla fırın, iftariyelik gıda, kasap, market, pastane, tatlı imalathaneleri, yufkacı, şarküteri gibi gıda satış sirkülasyonunun yoğun olduğu yerlerde denetim yaptı.

Ekipler denetimlerde, başta fiyat etiketi ve tarife listesi olmak üzere, gramaj ve ağırlıklar, son kullanma tarihi geçen ürünler, hijyen gibi alanlarda kontroller gerçekleştirildi.
Belediye Başkanı Lütfü Savaş, vatandaşların Ramazan süresince, güvenli ve huzurlu bir şekilde alışveriş yapabilmesi için sürekli sahada olacaklarını ve rutin denetimlerini aksatmadan gerçekleştireceklerini ifade etti. Savaş, kurallara uymayan iş yerlerine idari para cezası işlemi uyguladıklarını, vatandaşlardan, fiyat etiketi-tarife listesi eksiklikleri, kasa-reyon fiyat farklılıkları, son kullanma tarihi geçen ürünlerle ilgili şikayetlerde bulunmak üzere 153 numaralı telefonlardan mutlaka ulaşmalarını istedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.