Dolar 34,2193
%0.11
Euro 37,8628
%-0.61
Altın 2.936,490
%1.4
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir, Lübnanlı komutanları ağırladı

Büyükşehir, Lübnanlı komutanları ağırladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Lübnan Deniz Kuvvetleri’ne bağlı LCU SOR ve LCU DAMMOUR isimli askeri gemilerin Kafile Komutanı Yarbay Haitham Danani’yi makamında kabul etti. Antalya Deniz Komutanı Deniz Albay İsmail...

  • Ege Postası
  • 09.07.2013 - 13:44
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Lübnan Deniz Kuvvetleri’ne bağlı LCU SOR ve LCU DAMMOUR isimli askeri gemilerin Kafile Komutanı Yarbay Haitham Danani’yi makamında kabul etti.

Antalya Deniz Komutanı Deniz Albay İsmail Şirin’in de yer aldığı ziyarette, Başkan Akaydın kendisine nezaket ziyaretinde bulunan Komutan Haitham Danani ve beraberindeki gemi komutanlarını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Antalya hakkında misafirlerine bilgi veren Akaydın, Komutan Danani ile turizm ağırlıklı bir sohbet gerçekleştirdi. Antalya’da bulunmaktan memnuniyet duyduklarını belirten Kafile Komutanı Yarbay Haitham Danani Başkan Akaydın’a nezaketinden dolayı teşekkür etti. Akaydın ziyaretleri anısına Danani’ye plaket ve Antalya’yı tanıtan bir kitap hediye etti. Komutan Haitham Danani de teşekkür ederek Başkan Akaydın’a ziyaret anısına plaket sundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.