Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Antalya Çocuk ve Oyun Şenliği başladı

Antalya Çocuk ve Oyun Şenliği başladı

Büyükşehir Belediyesi’nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği 4’üncü Antalya Çocuk ve Oyun Şenliği, Antalya Kültür Merkezi (AKM) alanında başladı. Organizasyon kapsamında çocuklar için yarışmalar,...

  • Ege Postası
  • 21.04.2013 - 13:30
Büyükşehir Belediyesi’nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği 4’üncü Antalya Çocuk ve Oyun Şenliği, Antalya Kültür Merkezi (AKM) alanında başladı. Organizasyon kapsamında çocuklar için yarışmalar, oyunlar, animasyonlar, turnuvalar, gösteriler düzenleniyor.

Antalya’daki sanat okullarının ve ilköğretim okullarının katılımıyla gerçekleştirilen şenlikteki etkinliklerle, çocukların kültürel ve bireysel gelişimlerini desteklemek, sosyal becerilerini kuvvetlendirmek ve eğlenceli vakit geçirmeleri amaçlanıyor. 23 Nisan Salı gününe kadar sürecek Oyun Şenliği’nde, 10.00-19.00 saatleri arasında çocuklar için animasyonlar, sahne gösterileri, oyun parkları, jonglör, kukla, sihirbaz gösterileri, karaoke yarışmaları ile topaç çevirme, ip atlama, seksek, yakan top, körebe gibi eski sokak oyunları düzenleniyor. Atölye çalışmalarının da yapıldığı etkinlik kapsamında çocuklara kukla, maket uçak, seramik, ebru, resim, puzzle, uçurtma, origami yapımı öğretiliyor. Yanı sıra dans, ritim, mektup yazma atölyeleri gerçekleştiriliyor. Ayrıca, futbol, basketbol, hentbol, bocce, dart, paintball, okçuluk, golf gibi sportif aktiviteler yapılıyor.

Şenlik kapsamında, 23 Nisan Salı günü saat 14.00’de AKM önünde ve Atatürk Kültür Parkı içinde Uçurtma Şenliği düzenlenecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından Antalyalı çocuklara 4 bin uçurtma dağıtılacak. Antalya’daki sanat okulları ile kreş ve ilköğretim okulları da çeşitli gösteriler sunacak. Tiyatro grupları, çocuk oyunları sahnelerken, çocuklar müzikal gösteriler sergileyecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.