Dolar 34,0789
%-0.05
Euro 38,0886
%-0.01
Altın 2.879,440
%0.15
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Antep Sepeti’ni Bakan Şahin açtı

Antep Sepeti’ni Bakan Şahin açtı

Genç girişimci Cihan Koçer tarafından kurulan ve içerisinde Gaziantep’in kültürüne özgü bir çok malzemenin satışa sunulduğu Antep Sepeti Mağazası, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin tarafından açıldı.     Açılışta...

  • Ege Postası
  • 28.09.2013 - 18:56
Genç girişimci Cihan Koçer tarafından kurulan ve içerisinde Gaziantep’in kültürüne özgü bir çok malzemenin satışa sunulduğu Antep Sepeti Mağazası, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin tarafından açıldı.

    Açılışta konuşan Şahin, “Burada Gaziantep’in medeniyetini, kültürünü, tarihini hissediyorsunuz. Cihan’ı bu vizyonundan dolayı tebrik ediyorum. Bizim bir ipek yolculuğumuz, medeniyet yolculuğumuz var. Bütün uygarlıkların evsahipliği var. Bunun getirdiği güçlü bir dokumuz var. Fıstığımızla, baklavamızla, sanayimizle, turizmimizle, el sanatımızla, her biri bize ait. Memleketimize ait. Güzel olan o geçmişten gelen o dokuyu sahiplenip, gençlerimizin vizyon koyarak güçlendirmesi. Bu geçmişten geleceğe bir köprüdür.” dedi.
    
    Mağaza sahibi Koçer de Antep Sepeti’ni kurarak öğrencilik yıllarında e-ticarete başladığını belirtip, bu ismi dünya markası yapmaya çalışacaklarını kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.