Dolar 34,2574
%0.04
Euro 37,5996
%-0.1
Altın 2.877,830
%-0.31
Bist-100 8.934,00
%-1.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arazi anlaşmazlığı tartışmasında cinayet işlendi

Arazi anlaşmazlığı tartışmasında cinayet işlendi

Bursa Orhangazi’ye bağlı Üreğil köyünde daha önce aralarında arazi anlaşmazlığından husumet olan iki akrabanın tartışmasında cinayet işlendi.Dededen kalma arazilerin pay edilmesinden sonra sabah saatlerinde bir araya gelen ve arazileri...

  • Ege Postası
  • 17.09.2013 - 14:30
Bursa Orhangazi’ye bağlı Üreğil köyünde daha önce aralarında arazi anlaşmazlığından husumet olan iki akrabanın tartışmasında cinayet işlendi.

Dededen kalma arazilerin pay edilmesinden sonra sabah saatlerinde bir araya gelen ve arazileri yan yana olan dayı ile yeğen tartıştı. Tartışma sonrası üzerinde taşıdığı tabanca ile iki el ateş eden dayı, yeğenini öldürdü. Cinayet zanlısı olay sonrası kendisine ait otomobil ile kaçtı.

Olay Orhangazi’ye bağlı Üreğil köyünde bir zeytinlikte meydana geldi. Daha önce dededen kalma malların pay edilmesi sırasında yaşanan anlaşmazlıktan dolayı aralarında husumet bulunan Elbek ve Fidan ailelerinden Raşit Elbek (27) babası Hüseyin Elbek ile sabah saatlerinde köy altındaki zeytinliklerine arazi sulamaya indi. Bu esnada yakındaki bir başka zeytinliğe gitmekte olan Raşif Elbek’in dayısı olduğu belirlenen Beyhan Fidan (61), eşi Sevil Fidan ile birlikte Elbek ailesi ile tartıştı.

Bir süre sonra olay yerinden uzaklaşan Beyhan Fidan yarım saat sonra tekrar kendisine ait traktör ile Raşit Elbek ile babası Hüseyin Elbek’in bulunduğu zeytinliğin yanına geldi. Tartışma yeniden alevlendi. Tartışmanın ardından iddiaya göre Beyhan Fidan üzerinde taşıdığı tabancayı çıkararak baba oğla doğrulttu. Oğlunun önüne geçen Hüseyin Elbek tartışmayı ayırmak istedi. Baba Hüseyin Elbek’in ifadesine göre Beyhan Fidan “Çekil önümden yoksa ikinizi de vururum” dedikten sonra Raşit Elbek’e 2 el ateş etti. Kurşunlardan birisi Elbek’in göğsüne isabet etti.

Beyhan Fidan eşi ile birlikte traktöre binip olay yerinden uzaklaştı.
İddiaya göre Beyhan Fidan eşini evde bırakarak kendisine ait 16 VD 982 plakalı otomobile binerek köyden ayrıldı.

Haber verilen 112 sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Raşit Elbek’in (27) hayatını kaybettiğini belirlendi. Bekar olduğu öğrenilen Raşit Elbek'in babası Hüseyin ile annesi Zeliha Elbek olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Elbek’in cenazesi Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ceset daha sonra Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Cinayeti işlediği ileri sürülen Beyhan Fidan’ın evine giden jandarma ekipleri eşi Sevil Fidan’ı gözaltına aldı. Ortadan kaybolan Beyhan Fidan’ın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.